Üst kaliteyle falan değiştirmiyorlar kendim yaşadım. Ekran kendi kendine dokunuyor , kafasına göre takılıyor, mikrofonu bazen çalışıyor bazen çalışmıyorYenilenen cihazlar varsa orjinal, yoksa üst kalitede ki parçalar ile değiştiriliyor.
Yan sanayi parçalar takıyorlar ondan dolayı ucuza satıyorlar asla ama asla alınmaz.Nedeni belirtir misiniz?
Adana'da bulamadım hocam. Bulsam görerek almak isterim.dostum görerek telefon alınır 2. eli görmeden almak biraz riskli telefon olayında. ama mantıken sarı siteden daha güvenilir alınabilir de sana kalmış bence.
Ayno durum bende de oldu İphone 8 aldık babama telefonun mikrofon hatalı, ekran kendi kendine basıyor, kasa desen rengi atıyor, garantiye verdim telefona hiç bişey yapmadan geri gönderdiler.ALMAYIN ALDIRMAYIN ALINMAZ.Üst kaliteyle falan değiştirmiyorlar kendim yaşadım. Ekran kendi kendine dokunuyor , kafasına göre takılıyor, mikrofonu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor
Hocam siz de mi durumu çok iyi aldınız?Ayno durum bende de oldu İphone 8 aldık babama telefonun mikrofon hatalı, ekran kendi kendine basıyor, kasa desen rengi atıyor, garantiye verdim telefona hiç bişey yapmadan geri gönderdiler.ALMAYIN ALDIRMAYIN ALINMAZ.
Hocam fppro normalde yenilenmiş cihaz satıyor diye biliyordum. Az önce sitesine baktım maalesef oranın da yenilenmiş cihaz satışı yokmuş.Hocam siz de mi durumu çok iyi aldınız?
Aynısı işte. Bunlardan bi halt olmazAyno durum bende de oldu İphone 8 aldık babama telefonun mikrofon hatalı, ekran kendi kendine basıyor, kasa desen rengi atıyor, garantiye verdim telefona hiç bişey yapmadan geri gönderdiler.ALMAYIN ALDIRMAYIN ALINMAZ.
Hocam teknosa, pasaj ve mediamarkt in yenilenmiş cihazlarına bir bakın aradağınız ürün var mı?Hocam siz de mi durumu çok iyi aldınız?
17.5k 64gb lık se 3. Nesil e verilmez gider sıfırını alırsınız.Baktım hocam. Ama iPhone SE (3. Nesil) bulamadım. Bir yerde buldum. Orası da pahalı yani. Link bırakıyorum.
iPhone SE
Hocam var yani. Kullandığım telefon artık ikide bir hafıza dolu uyarısı veriyor. (16GB) Ben de kafayı yemeye başladım hafiften. S22 buldum bir tane MediaMarkt'dan. 17.000₺ civarıydı. Nasıl?17.5k 64gb lık se 3. Nesil e verilmez gider sıfırını alırsınız.
Telefon için bir aciliyet var mı yoksa sadeceyükseltme mi yapmak istiyorsunuz?