Hiç o oyunlarda kullanmadım ben yarış ve fifa 2k oynuyorum fikrim yok.ben ağırlıklı olarak bf , cod tarzı rekabetçi oyunlarda kullanacağım , üzer mi sence ? Hiç gamepad kullanmadım.
Hiç o oyunlarda kullanmadım ben yarış ve fifa 2k oynuyorum fikrim yok.ben ağırlıklı olarak bf , cod tarzı rekabetçi oyunlarda kullanacağım , üzer mi sence ? Hiç gamepad kullanmadım.
o tarz fps rekabetci oyunlarda gamepadle oynamak asırı zor çünkü nişan hassasıyetı mouse göre kat ve kat zorlasıyor bundan dolayı o tarz oyunlarda iş görmez ama hikeyelı mesela detroid , god of war , spidirmen vs yariş oyunları nfs veya forza 5 bunlarda aşırı derecede zevkli oluyor xbox gamepdale oynuyorum mesela suan spıdırmenı klavye mouse okadar zevk vermıyorben ağırlıklı olarak bf , cod tarzı rekabetçi oyunlarda kullanacağım , üzer mi sence ? Hiç gamepad kullanmadım.
bunu tavsiye edermisin hocam alacağım daHiç o oyunlarda kullanmadım ben yarış ve fifa 2k oynuyorum fikrim yok.
ben ederim al
hocam iyi bence fiyatına göre ya türkiye'de 1k civarına yoktur böyle. en son sene başında çakma ps4 koluna 500 vermiştim kablosu temas etmiyor, bluetooth'ta gecikme oluyordu biraz vs. sinir etmişti. onunla kıyasla uçurum var fp cidden ama tabi oyun beklentiniz vs ne bilmiyorum fifa'da daha iyi izlenim bıraktı bende.
Ürünü 670TL üstüne getiremiyorum gümrük mevzuatı sınırlandırması diyor. Altına sipariş vermemide temu engelliyor ne yapmam lazım?
onun çözümü yok galibaAynı şekilde bugda kaldım 670 üstü yapsam 1050yi geçiyor. Altına sipariş oluşturamıyorum Çözebildin mi?
Alıntıyı görüntüle
evet denedimrekabetçi oyunlarda denedin mi ? Beğendin mi ?
yani kanka kabloya takılı şekilde de oynayabilirsin ama bana göre bir oyun 4 saat yetiyor insana göre değişir usb aparatını hiç takmayıp kabloyu pcye bağlayıp kablolu şekilde de oynayabilirsin şarj bitmedenfull sarj ıle 4 saatmı gıdıyor cıdden cok az
bana gıtmez bunu soyledıgın ıyı oldu cogu kısı bahsetmemıstı yada ben gormedım ben bır oturusta 6-7 hatta oyun sararsa 10 saat bıle oynuyorum kablo olursa kendımı kelepcelı gıbı hıssedıyorum xbox 9. nesılden devamevet denedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani kanka kabloya takılı şekilde de oynayabilirsin ama bana göre bir oyun 4 saat yetiyor insana göre değişir usb aparatını hiç takmayıp kabloyu pcye bağlayıp kablolu şekilde de oynayabilirsin şarj bitmeden
rgb cok şarj yiyor. kapalı sekilde rahat o sureleri bulurbana gıtmez bunu soyledıgın ıyı oldu cogu kısı bahsetmemıstı yada ben gormedım ben bır oturusta 6-7 hatta oyun sararsa 10 saat bıle oynuyorum kablo olursa kendımı kelepcelı gıbı hıssedıyorum xbox 9. nesılden devam
bataryası kac mah bunun ben xboxu pille 1 duruma göre 2 hafta kullanıyorumrgb cok şarj yiyor. kapalı sekilde rahat o sureleri bulur