Neler Yeni

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

mkb7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert kaan benek
Yardım yerine yaz direkt veriyor ya yanlışlıkla sipariş ettim mağdur oldum falan de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kaç güne bitmezse ben de alcam claim credit yaparak

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Yardım yerine yaz direkt veriyor ya yanlışlıkla sipariş ettim mağdur oldum falan de

Bir kaç güne bitmezse ben de alcam claim credit yaparak
Aldım hocam şimdi yüzde 20 indirim kuponu gidip keycaps felan alcam sağolun.

• Beğen
Reaksiyonlar: mkb7

mkb7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert kaan benek
Claim credit var bir de sonraki siparişinize kredi veriyor

mkb7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert kaan benek
Arama yerine claim credit yazın

Ama %20 ile aynı anda kullanılmıyor

lunatik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
umut
memnun musun üründen ?
pek deneyemedim fifada denedim sadece bir de bluetooth, dongle ve kablolu denedim hız tepkisi vs gayet iyi hissiyatı da güzel. daha önce ps4 ds, çakma ds4, f310 kullanmıştım. f310'dan falan daha rahat kesinlikle. sağlam duruyor elde dandik bi his yok. analoglar hissiyatı güzel ama r1 r2 çok garip dümdüz yapmışlar bir tuş gibi durmuyor alışmak gerekir biraz. r2 l2 kademeli artıyor tam basmak için full basmak lazım %80-100 arası baya yay gerilimi yüksek geldi. f310da falan sona yaklaştığınızda fullerdi. yarışçılar için önemli tetik için de önemli belki ayarı vardır. tek beğenmediğim şey analoglar küçük biraz ama alışılır diye düşünüyorum hissiyatı iyi olduğu için.

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
1736638513077.png

Temudan hiç sipariş vermedim daha önce bildiğiniz kupon varsa söyler misiniz birde uygulamaya girince kupon verdi bu ürüne özel bu fiyata alınır mı?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle
Temudan hiç sipariş vermedim daha önce bildiğiniz kupon varsa söyler misiniz birde uygulamaya girince kupon verdi bu ürüne özel bu fiyata alınır mı?
1k bandına her türlü alinir %20 de denk getirirsen 850-900 civarlarında denk geliyor pekte fark olmuyor yani

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,884
İsim
Mehmet Aslan
pek deneyemedim fifada denedim sadece bir de bluetooth, dongle ve kablolu denedim hız tepkisi vs gayet iyi hissiyatı da güzel. daha önce ps4 ds, çakma ds4, f310 kullanmıştım. f310'dan falan daha rahat kesinlikle. sağlam duruyor elde dandik bi his yok. analoglar hissiyatı güzel ama r1 r2 çok garip dümdüz yapmışlar bir tuş gibi durmuyor alışmak gerekir biraz. r2 l2 kademeli artıyor tam basmak için full basmak lazım %80-100 arası baya yay gerilimi yüksek geldi. f310da falan sona yaklaştığınızda fullerdi. yarışçılar için önemli tetik için de önemli belki ayarı vardır. tek beğenmediğim şey analoglar küçük biraz ama alışılır diye düşünüyorum hissiyatı iyi olduğu için.
ben ağırlıklı olarak bf , cod tarzı rekabetçi oyunlarda kullanacağım , üzer mi sence ? Hiç gamepad kullanmadım.

Top Bottom