Aldım hocam şimdi yüzde 20 indirim kuponu gidip keycaps felan alcam sağolun.Yardım yerine yaz direkt veriyor ya yanlışlıkla sipariş ettim mağdur oldum falan de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir kaç güne bitmezse ben de alcam claim credit yaparak
O nerde hocam acaba onuda bulursam ileriki siparişlerdede kullanırım en azındanClaim credit var bir de sonraki siparişinize kredi veriyor
pek deneyemedim fifada denedim sadece bir de bluetooth, dongle ve kablolu denedim hız tepkisi vs gayet iyi hissiyatı da güzel. daha önce ps4 ds, çakma ds4, f310 kullanmıştım. f310'dan falan daha rahat kesinlikle. sağlam duruyor elde dandik bi his yok. analoglar hissiyatı güzel ama r1 r2 çok garip dümdüz yapmışlar bir tuş gibi durmuyor alışmak gerekir biraz. r2 l2 kademeli artıyor tam basmak için full basmak lazım %80-100 arası baya yay gerilimi yüksek geldi. f310da falan sona yaklaştığınızda fullerdi. yarışçılar için önemli tetik için de önemli belki ayarı vardır. tek beğenmediğim şey analoglar küçük biraz ama alışılır diye düşünüyorum hissiyatı iyi olduğu için.memnun musun üründen ?
1k bandına her türlü alinir %20 de denk getirirsen 850-900 civarlarında denk geliyor pekte fark olmuyor yaniAlıntıyı görüntüle
Temudan hiç sipariş vermedim daha önce bildiğiniz kupon varsa söyler misiniz birde uygulamaya girince kupon verdi bu ürüne özel bu fiyata alınır mı?
ben ağırlıklı olarak bf , cod tarzı rekabetçi oyunlarda kullanacağım , üzer mi sence ? Hiç gamepad kullanmadım.pek deneyemedim fifada denedim sadece bir de bluetooth, dongle ve kablolu denedim hız tepkisi vs gayet iyi hissiyatı da güzel. daha önce ps4 ds, çakma ds4, f310 kullanmıştım. f310'dan falan daha rahat kesinlikle. sağlam duruyor elde dandik bi his yok. analoglar hissiyatı güzel ama r1 r2 çok garip dümdüz yapmışlar bir tuş gibi durmuyor alışmak gerekir biraz. r2 l2 kademeli artıyor tam basmak için full basmak lazım %80-100 arası baya yay gerilimi yüksek geldi. f310da falan sona yaklaştığınızda fullerdi. yarışçılar için önemli tetik için de önemli belki ayarı vardır. tek beğenmediğim şey analoglar küçük biraz ama alışılır diye düşünüyorum hissiyatı iyi olduğu için.
bana niye bu fiyata vermiyor anlamadım valla güzel fiyat : )Alıntıyı görüntüle
Temudan hiç sipariş vermedim daha önce bildiğiniz kupon varsa söyler misiniz birde uygulamaya girince kupon verdi bu ürüne özel bu fiyata alınır mı?
hocam bu 1000 lirayı almak için siz ne kadar harcamıştınız? Minimum sınır 1000 lira gibi görünüyor