Evet hocam.x15 için mi bu ?
Evet hocam.x15 için mi bu ?
memnun musun üründen ?Evet hocam.
rekabetçi oyunlarda denedin mi ? Beğendin mi ?aldım 3 ay oldu alalı, sorunsuz şekilde kullanıyorum benim gibi masaüstü bilgisayarı olup, 5.0 5.1 5.3 bluetooth dongleların ***** saçma kopma olaylarını yaşayan arkardaşlar için bu konsolun usb aparatı var, çok da sağlam fifa 25 gibi oyunlarda online'da gecikme olmadan tak çalıştır mantığı ile sorunsuz full şarjda 4 5 saat kullanıyorum yaptığım teste göre, 2.5 saatte konsol tamamen şarj oluyor ve çok memnunum kupon bekliyorum olur ise 2. konsolu da bundan yana tercih edeceğim alacak olan arkadaşlar kesinlikle pişman olmaz ama, bütcesi daha yüksek olan ve daha iyisini isteyen arkadaşlara bir şey diyemeyeceğim, fiyatına göre gayet hak eden ve güzel çalışan konsol.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dipnot: ben beyazını aldım daha siyahı daha şekil duruyor beyaz biraz kadınlara hitap ediyor tatlı şirin duruyor ona göre siyah varsa siyah alın
full sarj ıle 4 saatmı gıdıyor cıdden cok azaldım 3 ay oldu alalı, sorunsuz şekilde kullanıyorum benim gibi masaüstü bilgisayarı olup, 5.0 5.1 5.3 bluetooth dongleların ***** saçma kopma olaylarını yaşayan arkardaşlar için bu konsolun usb aparatı var, çok da sağlam fifa 25 gibi oyunlarda online'da gecikme olmadan tak çalıştır mantığı ile sorunsuz full şarjda 4 5 saat kullanıyorum yaptığım teste göre, 2.5 saatte konsol tamamen şarj oluyor ve çok memnunum kupon bekliyorum olur ise 2. konsolu da bundan yana tercih edeceğim alacak olan arkadaşlar kesinlikle pişman olmaz ama, bütcesi daha yüksek olan ve daha iyisini isteyen arkadaşlara bir şey diyemeyeceğim, fiyatına göre gayet hak eden ve güzel çalışan konsol.
Dipnot: ben beyazını aldım daha siyahı daha şekil duruyor beyaz biraz kadınlara hitap ediyor tatlı şirin duruyor ona göre siyah varsa siyah alın
yok ya ben 350 e aldım ama promosyon yüzde 20 110tl bakiye ile promosyon yakalarsan alınırx15 1150 ye geliyor alınır mı
oha çok iyimiş asdlmadplsa yokki gelmiyor kupon falanyok ya ben 350 e aldım ama promosyon yüzde 20 110tl bakiye ile promosyon yakalarsan alınır
Kanka sipariş ver iptal et geliyor %20oha çok iyimiş asdlmadplsa yokki gelmiyor kupon falan
Yav yüzde 20 kupon vermiyorlar valla dilendim hep müşteri hizmetlerinden vermediler bendekilerde 3ay önceden kalma olduğu için sağolsun yenilemediler kuponlarıdayok ya ben 350 e aldım ama promosyon yüzde 20 110tl bakiye ile promosyon yakalarsan alınır
Hocam bir sipariş verip iptal etmiştim yüzde 20yi nasıl alabilirim.Vergisiz 350
Kanka sipariş ver iptal et geliyor %20