Neler Yeni

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,884
İsim
Mehmet Aslan

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Dax Saz
Oyun için neden klavye kullanılır gerçekten anlayamıyorum. Birkaç yıldır Razer Tartarus pro kullanıyorum. Çok sayıda klavye de geçti elimden ancak hiçbir şey ergonomide oyun için tasarlanmış bir keypad'in yerini tutamaz. Ben şahsen bu tür aygıtların gelişmesini bekliyorum. Bir kere yeterli süre tartarus ayarında bir keypad kullanan, kanımca bir daha oyunlarda kolay kolay normal bir klavyeye dönemez. Ha tartarusun teknolojisi eski kaldı mı, kaldı. Keycapsleri veya switchleri değişmiyor, kablosu çıkarılabilir değil, sesi berbat ve optik analog(rapid trigger var, snap tap şimdilik yok). Ancak hiçbir şeyi bunun ergonomisine değişmem.

alpharh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Batuhan KARAOĞLAN
aldım 3 ay oldu alalı, sorunsuz şekilde kullanıyorum benim gibi masaüstü bilgisayarı olup, 5.0 5.1 5.3 bluetooth dongleların ***** saçma kopma olaylarını yaşayan arkardaşlar için bu konsolun usb aparatı var, çok da sağlam fifa 25 gibi oyunlarda online'da gecikme olmadan tak çalıştır mantığı ile sorunsuz full şarjda 4 5 saat kullanıyorum yaptığım teste göre, 2.5 saatte konsol tamamen şarj oluyor ve çok memnunum kupon bekliyorum olur ise 2. konsolu da bundan yana tercih edeceğim alacak olan arkadaşlar kesinlikle pişman olmaz ama, bütcesi daha yüksek olan ve daha iyisini isteyen arkadaşlara bir şey diyemeyeceğim, fiyatına göre gayet hak eden ve güzel çalışan konsol.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dipnot: ben beyazını aldım daha siyahı daha şekil duruyor beyaz biraz kadınlara hitap ediyor tatlı şirin duruyor ona göre siyah varsa siyah alın :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,884
İsim
Mehmet Aslan
aldım 3 ay oldu alalı, sorunsuz şekilde kullanıyorum benim gibi masaüstü bilgisayarı olup, 5.0 5.1 5.3 bluetooth dongleların ***** saçma kopma olaylarını yaşayan arkardaşlar için bu konsolun usb aparatı var, çok da sağlam fifa 25 gibi oyunlarda online'da gecikme olmadan tak çalıştır mantığı ile sorunsuz full şarjda 4 5 saat kullanıyorum yaptığım teste göre, 2.5 saatte konsol tamamen şarj oluyor ve çok memnunum kupon bekliyorum olur ise 2. konsolu da bundan yana tercih edeceğim alacak olan arkadaşlar kesinlikle pişman olmaz ama, bütcesi daha yüksek olan ve daha iyisini isteyen arkadaşlara bir şey diyemeyeceğim, fiyatına göre gayet hak eden ve güzel çalışan konsol.

Dipnot: ben beyazını aldım daha siyahı daha şekil duruyor beyaz biraz kadınlara hitap ediyor tatlı şirin duruyor ona göre siyah varsa siyah alın :D
rekabetçi oyunlarda denedin mi ? Beğendin mi ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold

full sarj ıle 4 saatmı gıdıyor cıdden cok az

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Caner
Benim xbox gamepadim var ama yedek olarak bunu almayı düşünüyorum söyle bi kupon var 600tl kredi iade diyor bu şimdi bi dahaki alısverisimde 600tl nakit gibi mi geciyor? süresi var mı? Daha iyi kullanabiliceğim kupon indirim vs var mıdır?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bence 1k bandına hala alınır trye gelen diger alt modelı bıle 1700 lira falandı

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
yok ya ben 350 e aldım ama promosyon yüzde 20 110tl bakiye ile :D promosyon yakalarsan alınır
Yav yüzde 20 kupon vermiyorlar valla dilendim hep müşteri hizmetlerinden vermediler bendekilerde 3ay önceden kalma olduğu için sağolsun yenilemediler kuponlarıda

Vergisiz 350

Kanka sipariş ver iptal et geliyor %20
Hocam bir sipariş verip iptal etmiştim yüzde 20yi nasıl alabilirim.

Top Bottom