Temudan ne alabiliriz peki? Önerilere açığım kuponları harcayalımBu ürünün normal fiyatı bu sorun yok. Aliexpress de vergi miktarı %100 olmasa daha güzel ürünler var ama 2 kat oluyor orada fiyatlar.
Temudan ne alabiliriz peki? Önerilere açığım kuponları harcayalımBu ürünün normal fiyatı bu sorun yok. Aliexpress de vergi miktarı %100 olmasa daha güzel ürünler var ama 2 kat oluyor orada fiyatlar.
Ürün çeşitliliği çok az. Neye ihtiyacın varsa onu al derim.Temudan ne alabiliriz peki? Önerilere açığım kuponları harcayalım
İhtiyaçları aldım artık fazlalıkları geçtim birsey daha alıp defteri kapaticamÜrün çeşitliliği çok az. Neye ihtiyacın varsa onu al derim.
figürler bayağı uygun. takı vs deTemudan ne alabiliriz peki? Önerilere açığım kuponları harcayalım
X15 e ekstra verirse onu al derim.İhtiyaçları aldım artık fazlalıkları geçtim birsey daha alıp defteri kapaticam
Monitor lambası vardi bende aldim hatta konusu vardi burda masa saati vardi onuda aldim bugün siparis gectimfigürler bayağı uygun. takı vs de
yanlarındaki ışıklar mı nasıl yani ?üzerinde şarj göstergesi var