Mithril
80+ Silver
Geçmesi gerek.beyler bu saatten sonra alsam gümrükten geçer mi?
Geçmesi gerek.beyler bu saatten sonra alsam gümrükten geçer mi?
xboxta büyük ihtimal kullanamazsın, 1 2 sene önce başka marka controllerları yasakladılar millet hata falan alıyordu, yanlış olabilirim araştır yine debu ürünü ps5 ile kullanabilirmiyim yada xbox ile
PS5 te kullanabilirmiyimxboxta büyük ihtimal kullanamazsın, 1 2 sene önce başka marka controllerları yasakladılar millet hata falan alıyordu, yanlış olabilirim araştır yine de
Eyvallah güzel haberConnectgame'de easysmx kolları satılacak bilginiz olsun. Henüz stoklara eklememişler ama easysmx ile konuştum 16 Aralık civarı ürünleri yollamışlar.
algılamıyor derken genel olarak kolu mu yoksa tuşlarımı algılamıyor, bide xbox controllerdan iyi midir sence800e almıstım vergi dahil 2.kol olarak aldım pcye, tarayıcı testlerinde sorun yok ama oyunda sanki bi tık algılamıyor gibi geldi xboxtan sonra. kalitesini begendim keske daha sade tasarım olsaydı guzelim gamepad. su an kac tl bilmiyorum ama 1ktl bandına guzel urun bence
bence iyi degil, tekknik bilgim yok belki de psikolojik olarak iyi degil diyorumdur. ama ben yine xboxu kullanmaya devam edecegim. Algilamama muhabbeti sol stickle arabayi sag sol yapiyoz mesela azcik cektigimde donmuyyor araba sonuna yakin cekmem gerek xboxta bu boyle degildi kucuk manevralar yapabiliyodum.algılamıyor derken genel olarak kolu mu yoksa tuşlarımı algılamıyor, bide xbox controllerdan iyi midir sence
bende de xbox var hocam, x15'i farklı oyunlarda denedin mi?, illa ki kalite farkı vardır analoglarda ama guzel duruyor urunbence iyi degil, tekknik bilgim yok belki de psikolojik olarak iyi degil diyorumdur. ama ben yine xboxu kullanmaya devam edecegim. Algilamama muhabbeti sol stickle arabayi sag sol yapiyoz mesela azcik cektigimde donmuyyor araba sonuna yakin cekmem gerek xboxta bu boyle degildi kucuk manevralar yapabiliyodum.