Mithril
80+ Silver
Hocam ben tasarım ve rgb dışında bir fark göremedim açıkcası.Fark ne aralarındaki ? Ben x05 in görünümü daha çok beğendim açılcası
Hocam ben tasarım ve rgb dışında bir fark göremedim açıkcası.Fark ne aralarındaki ? Ben x05 in görünümü daha çok beğendim açılcası
Tek Bluetooth alıcısından ikisinide bağlayabilirsin ama ne kadar stabil olur emin değilim. Konudan bağımsız memnunmusunuz koldan.beyler 2 tane x15 aldım fakat tek dongle ile bağlatamıyom 2 dongle kullanmam mı lazım başka çözüm var mı
ilk aldığımdan memnunum bugün gelenin LB'si biraz sert gibiTek Bluetooth alıcısından ikisinide bağlayabilirsin ama ne kadar stabil olur emin değilim. Konudan bağımsız memnunmusunuz koldan.
Bir adet satın aldım, ekstra bir ürün ekledim siparişi oluşturdum ve daha sonradan eklediğim ürünü iptal ettim bu sayede 748₺ vergi dahil satın almış oldum. (yüzdelik indirim ile daha ucuza satın aldım.) bunun yanı sıra elimde Flydigi Vader 4 Pro ve Xbox 9. Nesil mevcut.Anladım eyvallah. X15 verdi dahil nasıl 750 olmuş ona şaşırdım. Bende şuan 620 TL ye indi indirim verdi ne yaptım ettim ama 550 TL ekstra verdi çıkıyor 670 TL sepet tutarı diyor mecbur 50 TL bir şey ekledin 1273 TL oluyor toplam ödemem. Ne yapsam bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyvallah hocam doğrudur. Bende ne yaptım ettim indirimle böyle olduama vergi ve sepet tutarı 670 olması gerekiyor vergi dahil 1273 TL tutuyor toplam ödemem ..
Fiyat iyi alan bazı kişiler memnun bazıları ise hatalı veya kusurlu ürün geldiğini söylüyor ben öyle gördüm bu forumdaVergi dahil 830tlye beyaz x15i alabiliyorum. Sizce bütçesi bu civarlarda birisi için en mantıklısı bu mu? Bir de bu kol iyi mi? Forumdaki kullanıcılardan inceleme yazısı bulamadım.
Kredi kullandınızmı peki?Vergi dahil 830tlye beyaz x15i alabiliyorum. Sizce bütçesi bu civarlarda birisi için en mantıklısı bu mu? Bir de bu kol iyi mi? Forumdaki kullanıcılardan inceleme yazısı bulamadım.
Ben almadimKredi kullandınızmı peki?
Vader 4 pro dan buna geçince elin sana sövmese iyidirBir adet satın aldım, ekstra bir ürün ekledim siparişi oluşturdum ve daha sonradan eklediğim ürünü iptal ettim bu sayede 748₺ vergi dahil satın almış oldum. (yüzdelik indirim ile daha ucuza satın aldım.) bunun yanı sıra elimde Flydigi Vader 4 Pro ve Xbox 9. Nesil mevcut.
Bu arada ürün geleli 2 hafta falan oldu.
110tl kredi + %20 kupon + kişiye özel ürün indirimiyle bu fiyata geliyorKredi kullandınızmı peki?