❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

rica ediyorum sütünü iç yat benimle muhatap olma, çok boş bir insansın gerçekten vakit israfısın.
28 yaşına geldim diye böbürleniyorsun ticaretin ne olduğunu kavrayamamışsın hala 🤣 istediği fiyata satar adam

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
rica ediyorum sütünü iç yat benimle muhatap olma, çok boş bir insansın gerçekten vakit israfısın.
Senin kadar ucubesini görmedim ** Allah yardımcın olsun gerçekten sen git uyu sabah işe gidiceksin. :D Muhtemelen benim gibi mühendislerin altında getir götür işleriyle uğraşıyosundur. Bu kafayla anca onu yaptırırlar sana.

X20 elime ulaştı.
Nasıl memnun musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin kadar ucubesini görmedim ** Allah yardımcın olsun gerçekten sen git uyu sabah işe gidiceksin. :D Muhtemelen benim gibi mühendislerin altında getir götür işleriyle uğraşıyosundur. Bu kafayla anca onu yaptırırlar sana.
veya siz denediniz mi memnun musunuz?

Nasıl memnun musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya siz denediniz mi memnun musunuz?
Agam ben x15 aldım o da dağıtıma çıkacak pazartesi falan muhtemelen x20yi denemedim daha.

Agam ben x15 aldım o da dağıtıma çıkacak pazartesi falan muhtemelen x20yi denemedim daha.
X15 i satmak için mi aldın kullanmak için mi hocam? Ve siz açtım denedim tarzı bir yorum yapmamış mıyıdınız ben yanlış kişiyi mi okudum forumda?
Ben test için warzone attim 1 mac gayet iyi rt lt tuslarini da daha hizli tepkime icin tus haline getirebiliyirsun asiri islevli
Hayırlı olsun hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,869
Üyeler
184,242
Son üye
mamiboo
Geri