Neler Yeni

Eba da sesimizi bozmak

melihsan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
melih şan
Hoca bazen soru soruyor kitaptan yazı okutuyor sesimizi bozucak interneti kötü yapacak bir şey varmı dersten atmasın ama sesimiz anlaşılmasın

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
Alt a ya basılı tutarsan mikrofunun sürekli çok hızlı bir şekilde açup kapanır bazen işe yarıyor.

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hoca bazen soru soruyor kitaptan yazı okutuyor sesimizi bozucak interneti kötü yapacak bir şey varmı dersten atmasın ama sesimiz anlaşılmasın

Kendi modeminden kullandığın cihaza kısa süreli overload yapabilirsen anlık internet kesintisi yapabilirsin.

MsiBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Baran Şahoğlu
Yeni nesil gümbür gümbür geliyor ailesi ona en iyi interneti alıyor ama o ne yapıyor sesini bozuyor. Arkadaşlar lütfen buna uğraşacağınıza günde 1 saat ders çalışın hocada yorulmasın sizde yorulmayın. Ülkede malesef bilgisayarı olmayan arkadaşlarımız var lütfen rica ediyorum lütfen

melihsan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
melih şan
Yeni nesil gümbür gümbür geliyor ailesi ona en iyi interneti alıyor ama o ne yapıyor sesini bozuyor. Arkadaşlar lütfen buna uğraşacağınıza günde 1 saat ders çalışın hocada yorulmasın sizde yorulmayın. Ülkede malesef bilgisayarı olmayan arkadaşlarımız var lütfen rica ediyorum lütfen
internetim okadar iyi değilde ders dinliyorum ama konuşmak istemiyorum utaniyorum

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
knk yapmayın ya o ses çok kulak tırmalıyor

Top Bottom