Banada Lazım HocamHoca bazen soru soruyor kitaptan yazı okutuyor sesimizi bozucak interneti kötü yapacak bir şey varmı dersten atmasın ama sesimiz anlaşılmasın
Hoca bazen soru soruyor kitaptan yazı okutuyor sesimizi bozucak interneti kötü yapacak bir şey varmı dersten atmasın ama sesimiz anlaşılmasın
arkaya 5 tane 8k video açHoca bazen soru soruyor kitaptan yazı okutuyor sesimizi bozucak interneti kötü yapacak bir şey varmı dersten atmasın ama sesimiz anlaşılmasın
O zaman bilmiyorum hiç telefondan girmedim.telefondan giriyorum
internetim okadar iyi değilde ders dinliyorum ama konuşmak istemiyorum utaniyorumYeni nesil gümbür gümbür geliyor ailesi ona en iyi interneti alıyor ama o ne yapıyor sesini bozuyor. Arkadaşlar lütfen buna uğraşacağınıza günde 1 saat ders çalışın hocada yorulmasın sizde yorulmayın. Ülkede malesef bilgisayarı olmayan arkadaşlarımız var lütfen rica ediyorum lütfen
knk yapmayın ya o ses çok kulak tırmalıyorHoca bazen soru soruyor kitaptan yazı okutuyor sesimizi bozucak interneti kötü yapacak bir şey varmı dersten atmasın ama sesimiz anlaşılmasın