Neler Yeni

EBA dersine otomatik girebilecek bir bot yapılabilir mi?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
evet farkettim ancak 0 yazılım bilgim olduğu için bi tık zorlanıyorum aslında dersler olmasa 2-3 saatte hallederim ama matematik sağolsun bırakmıyor yakamı
EBA'da katıl Butonu otomatik olarak mı çıkıyor?

Saat geldiği zaman katıl butonu aktif olan bir şey mi? Yoksa her zaman Katıl butonu var fakat saat geldiği zaman basıldığında mı giriş yapılabiliyor?

Sabit bir yerde mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Captcha var mı?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
EBA'da katıl Butonu otomatik olarak mı çıkıyor?

Saat geldiği zaman katıl butonu aktif olan bir şey mi? Yoksa her zaman Katıl butonu var fakat saat geldiği zaman basıldığında mı giriş yapılabiliyor?

Sabit bir yerde mi?
sabit bir yerde zamanı geldiğinde tıklayabiliyorsunuz. dersten önce tıklanmıyor tam dakikasında tıklayabiliyorsunuz.

Captcha var mı?
yok.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
sabit bir yerde zamanı geldiğinde tıklayabiliyorsunuz. dersten önce tıklanmıyor tam dakikasında tıklayabiliyorsunuz.

yok.
Örnek görüntü paylaşır mısınız? Bakalım yapılabilir mi kolayca.

Kod yazmadan da girilebilir belki. Onun için soruyorum.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
evet farkettim ancak 0 yazılım bilgim olduğu için bi tık zorlanıyorum aslında dersler olmasa 2-3 saatte hallederim ama matematik sağolsun bırakmıyor yakamı
yazılım bilginiz yoksa 2 3 saat ile olacak iş değil en az 1 haftanızı vermeniz gerekiyor.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
neden sürekli açık kalması gerek? bende biraz baktım selenium ile butonlara bastıracağım çok zor bişey değil ancak saatleri nasıl ayarlayacağım bilmiyorum yani ders 8.50'de mesela 8.50'de o kodları nasıl çalıştıracağım otomatik olarak? bunu bilmiyorum.
Kodun sürekli çalışması gerek çünkü bir örnek ile anlatayım. Pc açık değilken oyun oynayamazsınız kod da çalışmazsa o düğmeye basamaz.

mantığı anladım bile sadece hayata geçirmek kaldı
Mantık basit zaten zor olanı hayata geçirmek. Ben biraz araştırdım ve kodda biraz değişiklikler yaptım ama hala çok iş var.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Örnek görüntü paylaşır mısınız? Bakalım yapılabilir mi kolayca.

Kod yazmadan da girilebilir belki. Onun için soruyorum.
normalde böyle bir şey;
1614964054345.png

bu gün başka dersim kalmadığı için direk anasayfaya atıyor.

her şey iyide sadece öğretmen soru sorduğunca cevap alamazsa sıkıntı biizim öğretmen hemen veliye haber veriyor :(
bizimki öyle değil o yüzden sorun yok.

Kodun sürekli çalışması gerek çünkü bir örnek ile anlatayım. Pc açık değilken oyun oynayamazsınız kod da çalışmazsa o düğmeye basamaz.
he anladım ders olduğu zaman zaten pcyi açacağım.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
normalde böyle bir şey;
Alıntıyı görüntüle
bu gün başka dersim kalmadığı için direk anasayfaya atıyor.

bizimki öyle değil o yüzden sorun yok.

he anladım ders olduğu zaman zaten pcyi açacağım canım.
Çok basit bir yöntemle bu senaryo gerçekleşebilir ir fakat bu konuda yardımcı olmasam iyi olur gibi :)

Derslerinize çalışın arkadaşlar.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
merhaba arkadaşlar bu gün düşünürken aklıma böyle bir bot yapma fikri geldi yazılım bilgim 0 ancak öğrenmek istiyorum.
amacım dersler başladıktan 1 dakika sonra ebadan derse katıl butonuna basmak. bu mümkün mü? zor bir şey mi?
yazılımdan anlayan kişileri etiketlerseniz sevinirim.
@TheMarqE siz anlıyordunuz sanırım.
ula neye gülüyonuz ciddiyim yapabilirsem yapacağım
bak hala gülüyolar ya :D
Bence çok zor bir şey değil sadece ekranda istenilen yerlere belli zaman aralıklarıyla LMB'ya bastıran program.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çok basit bir yöntemle bu senaryo gerçekleşebilir ir fakat bu konuda yardımcı olmasam iyi olur gibi :)

Derslerinize çalışın arkadaşlar.
ya derse çalışıyorum orada sıkıntı yok :D ben youtubedan çalışıyorum çünkü hocaların anlattığından gerçekten bir şey anlamıyorum uykum geliyor birde hocaların çoğunun küçük çocuğu var sürekli ağlıyorlar bende sinir oldum derslere girmeyip youtubedan çalışmaya başladım ancak ebada şöyle bir kısım varmış bende yeni keşfettim :D
1614964379367.png

bu kısımı yükseltebilmek için yapacağım bunu, ben ders çalışırken dalıp gidiyorum canlı derse girmeyi unutuyorum bu yüzden katılım oranım düşük hocalar kızıyor.

Top Bottom