Neler Yeni

EBA dersine otomatik girebilecek bir bot yapılabilir mi?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
normalde böyle bir şey;
Alıntıyı görüntüle
bu gün başka dersim kalmadığı için direk anasayfaya atıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizimki öyle değil o yüzden sorun yok.

he anladım ders olduğu zaman zaten pcyi açacağım canım.
Kod şöyle çalışacak:
1. Tc girmemizi isteyecek
2. Şifre isteyecek
3. https://eba.gov.tr/ ye girecek
4. "Öğrenci girişi" butonunabasacak
5. Verdiğimiz bilgileri girecek
6. "Giriş" düğmesine basacak
7. Eğer derse katılma ekranı karşısına çıkarsa "Katıl" butonuna basacak
8. Eğer derse katılma ekranı karşısına çıkmazsa "Canlı dersler" butonuna tıklayacak ve "Katıl" butonuna basacak.
9. Eğer mikrofon ve kamera açık ise kapayacak.
Mantık bu.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
ya derse çalışıyorum orada sıkıntı yok :D ben youtubedan çalışıyorum çünkü hocaların anlattığından gerçekten bir şey anlamıyorum uykum geliyor birde hocaların çoğunun küçük çocuğu var sürekli ağlıyorlar bende sinir oldum derslere girmeyip youtubedan çalışmaya başladım ancak ebada şöyle bir kısım varmış bende yeni keşfettim :D
Alıntıyı görüntüle
bu kısımı yükseltebilmek için yapacağım bunu ben ders çalışırken dalıp gidiyorum canlı derse girmeyi unutuyorum bu yüzden katılım oranım düşük hocalar kızıyor.
O kısım nerde söylermisin ben de bakayım.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
merhaba arkadaşlar bu gün düşünürken aklıma böyle bir bot yapma fikri geldi yazılım bilgim 0 ancak öğrenmek istiyorum.
amacım dersler başladıktan 1 dakika sonra ebadan derse katıl butonuna basmak. bu mümkün mü? zor bir şey mi?
yazılımdan anlayan kişileri etiketlerseniz sevinirim.
@TheMarqE siz anlıyordunuz sanırım.
ula neye gülüyonuz ciddiyim yapabilirsem yapacağım
bak hala gülüyolar ya :D
işte bu yüzden gelişemiyoruz adamlar öğrenin diye online ders yapıyorlar siz bot yapıp derse girdim diye göstericeksiniz bunlarla uğraşicağınıza gidin derse girin düzgün bişeyler öğrenirsiniz

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
ya derse çalışıyorum orada sıkıntı yok :D ben youtubedan çalışıyorum çünkü hocaların anlattığından gerçekten bir şey anlamıyorum uykum geliyor birde hocaların çoğunun küçük çocuğu var sürekli ağlıyorlar bende sinir oldum derslere girmeyip youtubedan çalışmaya başladım ancak ebada şöyle bir kısım varmış bende yeni keşfettim :D
Alıntıyı görüntüle
bu kısımı yükseltebilmek için yapacağım bunu ben ders çalışırken dalıp gidiyorum canlı derse girmeyi unutuyorum bu yüzden katılım oranım düşük hocalar kızıyor.
Doğrusu konuyu ilk gördüğümde bir oyun gibi düşünmüştüm. Ekran görüntüsünü görünce okul sisteminden bahsedildiğini tam olarak idrak ettim.

Kod yazmadan bu senaryo yapılabilir bir şey fakat etik olduğunu düşünmediğim için yardımcı olmak istemiyorum. Her ne olursa olsun sizlere verilen sorumlulukları yerine getirin.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
işte bu yüzden gelişemiyoruz adamlar öğrenin diye online ders yapıyorlar siz bot yapıp derse girdim diye göstericeksiniz bunlarla uğraşicağınıza gidin derse girin düzgün bişeyler öğrenirsiniz
Harbi hiç bir şey anlamayacağımız derse gireceğimize gidip yazılım çalışıyoruz bizden adam olmaz.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Ve öğretmenlerimize ve onların ailelerine de saygı göstermeyi unutmayın :)

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
la oglum okuyun bi gelen geçen aynı şeyi söylüyor şu mesajımı okurmusun;
Alıntıyı görüntüle
bu kısımı yükseltebilmek için yapacağım bunu, ben ders çalışırken dalıp gidiyorum canlı derse girmeyi unutuyorum bu yüzden katılım oranım düşük hocalar kızıyor.

Ve öğretmenlerimize ve onların ailelerine de saygı göstermeyi unutmayın :)
saygısızlık yapmadım ki :) sadece onların anlattığından bir şey anlamadığımı belirttim.
yardımcı olursan gerçekten sevinirim herkes gülüp geçiyor. benim asıl amaçlarımdan biriside yazılıma başlamak ama işime yarayacak bir şey olmasını istiyorum yani tam aradığım şey.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
la oglum okuyun bi gelen geçen aynı şeyi söylüyor şu mesajımı okurmusun;

saygısızlık yapmadım ki :) sadece onların anlattığından bir şey anlamadığımı belirttim.
yardımcı olursan gerçekten sevinirim herkes gülüp geçiyor. benim asıl amaçlarımdan biriside yazılıma başlamak ama işime yarayacak bir şey olmasını istiyorum yani tam aradığım şey.
Şube katılım ortalaması nerede yazıyor söyleyebilirmisin. Bu arada test çözüp onu yükseltebiliyormuşuz.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
O kısım nerde söylermisin ben de bakayım.
ebaya gir canlı dersler kısmında öğrenci bazlı raporlar yerinde yazıyor.

Şube katılım ortalaması nerede yazıyor söyleyebilirmisin. Bu arada test çözüp onu yükseltebiliyormuşuz.
gerçekten mi? eğer öyleyse ona da bi bot yazalım :d şaka maka benim bunu yükseltmem lazım sözlülerin birisi oraya göre verilecekmiş.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
ebaya gir canlı dersler kısmında öğrenci bazlı raporlar yerinde yazıyor.

gerçekten mi? eğer öyleyse ona da bi bot yazalım :d şaka maka benim bunu yükseltmem lazım sözlülerin birisi oraya göre verilecekmiş.
Pardon test çözerek yükseltemiyormuşuz o başka birşeymiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,031
Üyeler
164,945
Son üye
noprivel
Top Bottom