Neler Yeni

EBay den ürün alacağım gümrük vergisini nerede ödeyeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Bulut
13 Yaşındayım eBay dan aldığım ürünün gümrük vergisi nereye ödeyeceğim

Gurkanpiro

80+ Platinum
muhtemelen 30 euro ustu alısverıs yaparsan sana bı guzel vergı borcuna sokar assagısı ıse ptt gumrukten gecınce ptt ye oduyorsun sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
muhtemelen 30 euro ustu alısverıs yaparsan sana bı guzel vergı borcuna sokar assagısı ıse ptt gumrukten gecınce ptt ye oduyorsun sanırım
3,5 dolarlık ürün alıcam vergiyi nerde ödüyeceğim peki?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Muhammed efe
ptt den cıkıyor kapıda mı oduyorsun emın degılım ama ptt nın kendı sıtesınde gozukuyor @Marginale arkadaşı etiketledim yardımcı olur muhtemelen
3,5 dolarlık ürün alıcam vergiyi nerde ödüyeceğim peki?
Vergiyi satın alırken ödemediysen ptt aracılığı ile elden alacaklar. Yurtdışında 3 dolar olmasını kale almayıp kafalarına göre fiyat yazabiliyorlar. Hatta bu durum yasal. 3 dolara aldığını kanıtlasanda kanun ile sabit memur kendisi fiyat belirleyebiliyor. 7-8 güne çıkar gümrükten. Yaşının bi önemi yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vergiyi satın alırken ödemediysen ptt aracılığı ile elden alacaklar. Yurtdışında 3 dolar olmasını kale almayıp kafalarına göre fiyat yazabiliyorlar. Hatta bu durum yasal. 3 dolara aldığını kanıtlasanda kanun ile sabit memur kendisi fiyat belirleyebiliyor. 7-8 güne çıkar gümrükten. Yaşının bi önemi yok.
Hiç başına geldimi kral veya bı tanıdığının tam anlamadım da

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Muhammed efe
Hiç başına geldimi kral veya bı tanıdığının tam anlamadım da
Tabii ki onlarca defa geldi. Yurtdışında olan fiyatı değil kendilerinin araştırıp uygun gördükleri fiyatı yazıyorlar. Ve ona göre vergi kesiyorlar. Umarım bunu yaşamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Bulut
Tabii ki onlarca defa geldi. Yurtdışında olan fiyatı değil kendilerinin araştırıp uygun gördükleri fiyatı yazıyorlar. Ve ona göre vergi kesiyorlar. Umarım bunu yaşamazsın.
Reis 3,5 dolarlık ürune Max ne kadar yazabilirler bide göz damlası satın alacağım gümrük ten geçer mi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Muhammed efe
Reis 3,5 dolarlık ürune Max ne kadar yazabilirler bide göz damlası satın alacağım gümrük ten geçer mi
İlaç olarak geçiyorsa geçmeyebilir. Gümrükte hiçbirşey netlik sahibi olmadığı için sana net bir şey diyemem aksi bir durum olur bu sefer öyle dememiştin olmasın. Ben kendi deneyimimi izah ettim.

Top Bottom