Yıldırım_1
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
13 Yaşındayım eBay dan aldığım ürünün gümrük vergisi nereye ödeyeceğim
3,5 dolarlık ürün alıcam vergiyi nerde ödüyeceğim peki?muhtemelen 30 euro ustu alısverıs yaparsan sana bı guzel vergı borcuna sokar assagısı ıse ptt gumrukten gecınce ptt ye oduyorsun sanırım
ptt den cıkıyor kapıda mı oduyorsun emın degılım ama ptt nın kendı sıtesınde gozukuyor @Marginale arkadaşı etiketledim yardımcı olur muhtemelen3,5 dolarlık ürün alıcam vergiyi nerde ödüyeceğim peki?
Sağolasın reis ama yaşım 13 sorun çıkarmıptt den cıkıyor kapıda mı oduyorsun emın degılım ama ptt nın kendı sıtesınde gozukuyor @Marginale arkadaşı etiketledim yardımcı olur muhtemelen
sorun olacagını sanmıyorum 17 ım alıden temudan vesaıre alısverıs yapıyorum sıkıntı cıkarmıyorSağolasın reis ama yaşım 13 sorun çıkarmı
ptt den cıkıyor kapıda mı oduyorsun emın degılım ama ptt nın kendı sıtesınde gozukuyor @Marginale arkadaşı etiketledim yardımcı olur muhtemelen
Vergiyi satın alırken ödemediysen ptt aracılığı ile elden alacaklar. Yurtdışında 3 dolar olmasını kale almayıp kafalarına göre fiyat yazabiliyorlar. Hatta bu durum yasal. 3 dolara aldığını kanıtlasanda kanun ile sabit memur kendisi fiyat belirleyebiliyor. 7-8 güne çıkar gümrükten. Yaşının bi önemi yok.3,5 dolarlık ürün alıcam vergiyi nerde ödüyeceğim peki?
Hiç başına geldimi kral veya bı tanıdığının tam anlamadım daVergiyi satın alırken ödemediysen ptt aracılığı ile elden alacaklar. Yurtdışında 3 dolar olmasını kale almayıp kafalarına göre fiyat yazabiliyorlar. Hatta bu durum yasal. 3 dolara aldığını kanıtlasanda kanun ile sabit memur kendisi fiyat belirleyebiliyor. 7-8 güne çıkar gümrükten. Yaşının bi önemi yok.
Tabii ki onlarca defa geldi. Yurtdışında olan fiyatı değil kendilerinin araştırıp uygun gördükleri fiyatı yazıyorlar. Ve ona göre vergi kesiyorlar. Umarım bunu yaşamazsın.Hiç başına geldimi kral veya bı tanıdığının tam anlamadım da
Reis 3,5 dolarlık ürune Max ne kadar yazabilirler bide göz damlası satın alacağım gümrük ten geçer miTabii ki onlarca defa geldi. Yurtdışında olan fiyatı değil kendilerinin araştırıp uygun gördükleri fiyatı yazıyorlar. Ve ona göre vergi kesiyorlar. Umarım bunu yaşamazsın.
İlaç olarak geçiyorsa geçmeyebilir. Gümrükte hiçbirşey netlik sahibi olmadığı için sana net bir şey diyemem aksi bir durum olur bu sefer öyle dememiştin olmasın. Ben kendi deneyimimi izah ettim.Reis 3,5 dolarlık ürune Max ne kadar yazabilirler bide göz damlası satın alacağım gümrük ten geçer mi