Yardım 30 dolar üstü ürün alacağım gümrükte kalır mı yoksa vergisini ödeyip alırmıyım

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,759
dostlar 50 dolarlık ürün alacağım ama bu ürün direkt gümrükte mi kalıyor hiç vergisini ödemeden alma fırsatı vermiyor mu

dostlar 50 dolarlık ürün alacağım ama bu ürün direkt gümrükte mi kalıyor hiç vergisini ödemeden alma fırsatı vermiyor mu
Ne alacaksin? Alacagin yerden tutari dusuk gostermelerini isteyerek gecirme sansin var. Aksi takdirse gumruk musaviri vs tutmak gerekiyor ki o da epey maliyetli. 10.000tllik urun icin 40-50.000tl civari vergi dahil istemisti musavir

Ne alacaksin? Alacagin yerden tutari dusuk gostermelerini isteyerek gecirme sansin var. Aksi takdirse gumruk musaviri vs tutmak gerekiyor ki o da epey maliyetli. 10.000tllik urun icin 40-50.000tl civari vergi dahil istemisti musavir
Konuştum da bana kargo şirketin varsa öyle yollarım dedi alibabadaki satıcı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya oluru varsa direkt rc araç alacağım

Konuştum da bana kargo şirketin varsa öyle yollarım dedi alibabadaki satıcı

ya oluru varsa direkt rc araç alacağım
Kanka atığın ilanın minimum yollanış miktarı 12 biliyorsun di mi? Bazılarında da 6.

ŞU tarz ürün hocam

Kanka atığın ilanın minimum yollanış miktarı 12 biliyorsun di mi? Bazılarında da 6.
örnek attım hocam tekli satanlar var

Reis alibaba gibi sitelerde genelde nakliyat ücreti dahil edilmiyor nakliyat ücreti muhtemelen üründen daha pahalıdır ve bizim gümrükte nakliyat dahil 30 euroyu geçmemesi gerekiyor bu ürünü biraz zor getirtirsin

Reis alibaba gibi sitelerde genelde nakliyat ücreti dahil edilmiyor nakliyat ücreti muhtemelen üründen daha pahalıdır ve bizim gümrükte nakliyat dahil 30 euroyu geçmemesi gerekiyor bu ürünü biraz zor getirtirsin
yok yok baktım 10k lık 1 adet alımlı olan var kargosu 3500 tl ama tr ye gelince direkt kalırsa fena üzer yoksa 5 6 k vergisini öderiz dert değil kalırsa dert olur :D

yok yok baktım 10k lık 1 adet alımlı olan var kargosu 3500 tl ama tr ye gelince direkt kalırsa fena üzer yoksa 5 6 k vergisini öderiz dert değil kalırsa dert olur :D
5-6K hayal olurdu, en az bi 20K'sı olur, vergi dahil ek gümrük ücretleri.

Bu video'yu izlemediğini düşünerek izlemeni tavsiye ederim.

5-6K hayal olurdu, en az bi 20K'sı olur, vergi dahil ek gümrük ücretleri.

Bu video'yu izlemediğini düşünerek izlemeni tavsiye ederim.
teşekkğr ederim hocam arkadaşta aydınlattı 4 kata katı vergi yazıyorlarmış :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,776
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri