Yardım EBRAR BİLGİSAYAR NEDİR KİMLERDİR ?

`gürkan

80+
Reaksiyon skoru
3
ebrar bilgisayardan monitör almalı mıyım en ucuz orada be msi yetkili satıcısı olarak gösteriyor akakçede bileniniz varmı güvenilir ve gerçekten öyleler mi ?

Akakçede gözüken her site güvenilir diye biliyorum ki ebrar bilgisayar güvenilir

Ebrar yıllardır sektörde olan bir firma. Yerleri Üsküdar'da.
Alışverişlerim oldu. Bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.

Ben imzadaki samsung mönitör ü onlardan aldım sorunsuz alışveriş oldu bilinen bir yer. Ama kimin kimle sorun yaşayacağını kimse önceden bilemez o ayrı.

gerçekten msi yetkili satıcısı mıdır yani
İlk alışverişim 3. nesil MSI oyuncu laptopu almaktı. O zaman İstanbul'da yaşıyordum. Yerlerinden gidip almıştım.
Yakın zamanda da monitör aldım internet sitesi üzerinden. Bir sorun yaşamadım.

ebrar bilgisayardan monitör almalı mıyım en ucuz orada be msi yetkili satıcısı olarak gösteriyor akakçede bileniniz varmı güvenilir ve gerçekten öyleler mi ?
Gigabyte ve Aorus un ana tedarikçilerinden biriler diye biliyorum. Tanınmış bir firma , bir çok firmanın ürün tedarikçisi.

Ben ordan bi satın alım yapmadım ama yapan arkadaşım bi sıkıntı yaşamamış.

Güvenilir bir firma. Toplama bilgisayara heveslendiğim merak saldığım zaman ilk siparişimi oradan vermiştim. Vay be aradan seneler geçmiş. Aslında daha fazla bilinmelerini gelişmelerini isterdim. Aynı yerde kaldılar şubeleşip isimlerini çok duyuramadılar. Şuan piyasadaki bir çok firmadan eskiler mesela eskiden gaminggen, itopya vb. yokken bu firma vardı. O zaman online alışveriş bu kadar yaygın değildi ve online üzerinden bilgisayar parçası satan firma sayısı çok yoktu. Üzüldüğüm tek nokta seneler geçmesine rağmen hep aynı yerde kalmaları kendilerini geliştirememeleri. Kısacası senelerdir kullanırım. Bir sorun yaşamadım. Eğer firma yetkilileri yazımı okursa gülümsemeleri için bahsettiğim siparişin görselini bırakayım. :)

Ekran görüntüsü 2024-10-03 135841.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,636
Üyeler
187,711
Son üye
Memo_Stark
Geri