Neler Yeni

Ebuy7 siparişim ne zaman gelir?

Oguz...

80+ Bronze
Gördüğüm kadarıyla ekran kartınada işlemciyede uygulayan olmuştu sorun çıktığını yazanı görmedim ben

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Aslak
Bayağı bir incelemesini denemesini yapan oldu araştırdıysan görmüşündür laptopta öneriliyor
ekran kartında pump out yapıp yapmadığını bilmiyorum hocam servise bildirmedim baktırtmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gördüğüm kadarıyla ekran kartınada işlemciyede uygulayan olmuştu sorun çıktığını yazanı görmedim ben
kullanmak pek istemiyorum daha iyi macunlar varken pump out olmayan bir ekran kartına pad uygulamak biraz saçma geldi sorun pump out yapıp yapmadığını bilmiyorum o kadar

Oguz...

80+ Bronze
Pad olarak geçiyor serin ortamda katılaşmasından dolayı. ısındığında macun gibi cıvıklaşıyor.

Maaaüstü Ekran kartınada özellikle uygulayanlar var

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Aslak
Pad olarak geçiyor serin ortamda katılaşmasından dolayı. ısındığında macun gibi cıvıklaşıyor.

Maaaüstü Ekran kartınada özellikle uygulayanlar var
bilemedim şimdi de ben 40 x 40 x0.2 mm sipariş ettim her ikisinede yetmez galiba

bildiğim kadarıyla işlemcim 35 x 30 boyutunda falan büyük aldım yinede ne olur ne olmaz diye bilemedim şimdi servis çok kötü biliyorsunuzdur yarısını pad yarısını kendi kulandıkları macun falan koymaya kalkarlarsa bilgim olmadan sıkıntı çıkar

Top Bottom