Konuyla alakası yok ama neden böyle bir şeyi izlerki insan ? Hele ki anime bana göre çizgi filmden bile saçma.Sapık olarak geçiyor. Göğüs,çıplaklık vesaire var
la git high school izle baştan delirtme adamı :dBirçok ecchi anime izledim. Yine de aklınıza gelen tüm ecchileri yazın. Hepsine bakmaya çalışacağım. İzlediklerimi es geçerim
Sapık olarak geçiyor. Göğüs,çıplaklık vesaire var
Konuyla alakası yok ama neden böyle bir şeyi izlerki insan ? Hele ki anime bana göre çizgi filmden bile saçma.
Detaylı inceleme :d O İssei tam sahnesinde başkan başkan diye tutturuyor orada gıcık oldum (Son bölümlerde) :d3 kere baştan sona bitirdim.
Be ********** butço sana aşığım diyor hala başkan diyorsun. Ekranı yumruklamamak için zor durmuştumDetaylı inceleme :d O İssei tam sahnesinde başkan başkan diye tutturuyor orada gıcık oldum (Son bölümlerde) :d
Rias başkan deme diyor hala diyor
BendeBe ********** butço sana aşığım diyor hala başkan diyorsun. Ekranı yumruklamamak için zor durmuştum
O bölüm efsoydu ya hem güldüm hem delirdimBe ********** butço sana aşığım diyor hala başkan diyorsun. Ekranı yumruklamamak için zor durmuştum
Konekoçan da iyiydi hele sonradan ısınması .d issesi ile yakın olmuştu :d sonra aşya her yere dalıyordu la :dAma en sonunda muck!
Rias da iyidir bu arada ama akeno aşkımı çok özledim ya