Neler Yeni

Edebiyat proje ödevi yapıyorum bu kadar yaparsam sizce yeter mi ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Selamün aleyküm, edebiyattan proje ödevi aldım ve şu anda onu yapıyorum, konu; Divan edebiyatı hakkında genel bilgi verilmesi. Bende internetten araştırma yapıyorum ve kopyala yapıştır yapıyorum metinleri, tabi ki önceden konumla alakalı mı diye okuyorum sonra yapıştırıyorum. Resim pek fazla koymadım 15 sayfa slayt yapsam yeter mi diye sorayım dedim ?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Selamün aleyküm, edebiyattan proje ödevi aldım ve şu anda onu yapıyorum, konu; Divan edebiyatı hakkında genel bilgi verilmesi. Bende internetten araştırma yapıyorum ve kopyala yapıştır yapıyorum metinleri, tabi ki önceden konumla alakalı mı diye okuyorum sonra yapıştırıyorum. Resim pek fazla koymadım 15 sayfa slayt yapsam yeter mi diye sorayım dedim ?
Yeter fakat resim koymaya özen göster.
Konu hakkında ilginç, bilinmeyen bilgiler ver.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocadan hocaya değişir. Hocana sorman daha mantıklı.
Hocaya sorduğumda ise sayfa söylemedi yap gönder dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeter fakat resim koymaya özen göster.
Konu hakkında ilginç, bilinmeyen bilgiler ver.
Hocam bende öyle yapmaya çalışıyorum fakat resimleri konumla alakalı bulmuyorum ya da ben bulamıyorum, resimler konuyla alakasız olur diye korkuyorum.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Bizim ki 50 slayt istedi

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocaya sorduğumda ise sayfa söylemedi yap gönder dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende öyle yapmaya çalışıyorum fakat resimleri konumla alakalı bulmuyorum ya da ben bulamıyorum, resimler konuyla alakasız olur diye korkuyorum.
Divan edebiyatı illa ki kitabında vardır. Kitabında hangi resimler kullanıldıysa o resimleri kullanmaya çalış.
Arada ilginç bilgiler vermeye özen göster.

Top Bottom