hocanıza söyleyin geçirir herhalde diye düşünüyorumEdebiyattan bu dönem ortalamam en az 55 olması lazım ama 54de kaldı yine de sorumluluk sınavına giriyor muyum?
Maalesef geçirmiyor. WhatsAppdan yazdım görüldü attı haftaya da okul yok sadece sorumluluk sınavlarına kalanların sınavları yapılacak.hocanıza söyleyin geçirir herhalde diye düşünüyorum
okula gidip söylemeye ne dersin?Maalesef geçirmiyor. WhatsAppdan yazdım görüldü attı haftaya da okul yok sadece sorumluluk sınavlarına kalanların sınavları yapılacak.
Edebiyat ortalamanın 50 olması lazım 55 değil, geçiyorsun.Edebiyattan bu dönem ortalamam en az 55 olması lazım ama 54de kaldı yine de sorumluluk sınavına giriyor muyum?
Haftaya okul yok.okula gidip söylemeye ne dersin?
2 dönem edebiyat ortalaması 49.99 olsa bile girersin.Edebiyattan bu dönem ortalamam en az 55 olması lazım ama 54de kaldı yine de sorumluluk sınavına giriyor muyum?
hocam karne alana kadar öğretmenler okulda oluyorHaftaya okul yok.
Öyle değil 1.dönem edebiyatı çok düşükmüş eğer bu dönem edebiyat 55 olmazsa 50 yi geçmiyormuşEdebiyat ortalamanın 50 olması lazım 55 değil, geçiyorsun.
50de geçiyor işte 54 bu adaminki, %100 geçti yani.2 dönem edebiyat ortalaması 49.99 olsa bile girersin.
Hayır sadece bu dönem ortalamam 55 1.dönem 44 yani 1 puanla sorumluluk sınavına kalıyorumEdebiyat ortalamanın 50 olması lazım 55 değil, geçiyorsun.