Neler Yeni

Eden Hazard Fenerbahçe'ye Geliyor Söylentisi!

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Harun Kayatekin
Hazardın fenerbahçe sempatisini bilmeyen yoktur diye düşünüyorum? kulüp ve oyuncu arasında bir problem olmaz fakat meblağlar işin en sıkıntılı tarafı ki Sezonun ortasında Real Hazardı göndermez. Belki Sezon başında bir ihtimal var.

Ayrıca TM den aldığım bir yazı da şu şekilde

Alıntıyı görüntüle
Zaten kapının önünden döndü şike haberleri çıktığı için.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Zaten kapının önünden döndü şike haberleri çıktığı için.
Evet. Hazard fenerbahçe için bir rüya değil fakat sözleşmesinin bitmesi lazım ki maaş konusunda anlaşabilirler mi oda bir merak konusu 2024 senesine kadar sözleşmesi var. Performansı nedeniyle fesh edilebilir Real tarafından o zaman çok zor olacağını sanmıyorum transferin

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Seni objektif olmaya davet ediyorum;
32 yaşında bir oyuncu. Sneijder 32 yaşındayken Süper Lig'de bir şey yapamıyordu, Mesut'tan pek bir şey beklemeyin. Çıkar asist yapar, gol atar ama bir asist krallığı zor.
Ben tam tersi eğer sağındaki solundaki ve önündeki oyunculara uyum sağlarsa maçları bizzat taşıyacağını düşünüyorum.
Adamın premier ligde yaptığı asistler attırdığı goller muazzam, süper lig premier lige göre çok çerez kalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyenin ingilizce olmasi yasimi belirliyormus
tmm

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Seni objektif olmaya davet ediyorum;
32 yaşında bir oyuncu. Sneijder 32 yaşındayken Süper Lig'de bir şey yapamıyordu, Mesut'tan pek bir şey beklemeyin. Çıkar asist yapar, gol atar ama bir asist krallığı zor.
Messi ve Ronaldo da 33 ve 35 yaşlarındalar ama ben balonluk bir şey göremiyorum.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Her şey gol ve asiste bakıyorsa şuan Ramos en iyi oyuncu. :)

Senin de futbol bilgin olmadığını kanıtladık.
Hayır işin garibi kadro dışı kalan adamın istatistiklerini atıyor. :D
Bakmıyor ki oynadığı zaman da ne kadar asist yapıp ne kadar gol atmış. :D

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben tam tersi eğer sağındaki solundaki ve önündeki oyunculara uyum sağlarsa maçları bizzat taşıyacağını düşünüyorum.
Adamın premier ligde yaptığı asistler attırdığı goller muazzam, süper lig premier lige göre çok çerez kalıyor.

tmm
Evet çerez. Oynamayarak gelen bir oyuncu bir tempo süresi var ve yaş meselesi de ayrı. Neyse güzel futbol izletecek ise başarılar.

Messi ve Ronaldo da 33 ve 35 yaşlarındalar ama ben balonluk bir şey göremiyorum.
Ronaldo ile Mesut'u bir mi tutuyorsun?

Top Bottom