Neler Yeni

Eden Hazard Fenerbahçe'ye Geliyor Söylentisi!

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Evet çerez. Oynamayarak gelen bir oyuncu bir tempo süresi var ve yaş meselesi de ayrı. Neyse güzel futbol izletecek ise başarılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ronaldo ile Mesut'u bir mi tutuyorsun?
Aynı tutmuyorum ama şu an yaş çok etkileseydi Ronaldo ve Messi büyük liglerde büyük takımlarda oynayamazdı.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiyle şunu söyliyeyim. Cidden FB- Hazard görüşmesi var şuan. Ancak altını çiziyorum ' çok çok çok ama çok zor' bir transfer. 6 aylık kiralamak istiyor Real Madrid oyuncu form tutması için. Ancak halihazırda Mesut Özil'in maaş yükü Fenerbahce'nin omuzlarına binmişken 13 milyon Euro gibi büyük bir meblağ ücret alan Eden Hazard'ın ligimize gelme ihtimali 2 yoldan oluşuyor. Ya Real Madrid gerçekten Eden Hazard'dan ümidini kesmemiş olacak ve sırf form tutsun diye Fenerbehçe'ye yollarken maaşını kendisi ödeyecek. Ya da oyuncu 'Fenerbahçe'nin ödeyebileceği' şekilde makul bi teklifle maaşını ödemede paylaşım yapacaklar. Örneğin, %60 RM %40 FB şeklinde.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiyle şunu söyliyeyim. Cidden FB- Hazard görüşmesi var şuan. Ancak altını çiziyorum ' çok çok çok ama çok zor' bir transfer. 6 aylık kiralamak istiyor Real Madrid oyuncu form tutması için. Ancak halihazırda Mesut Özil'in maaş yükü Fenerbahce'nin omuzlarına binmişken 13 milyon Euro gibi büyük bir meblağ ücret alan Eden Hazard'ın ligimize gelme ihtimali 2 yoldan oluşuyor. Ya Real Madrid gerçekten Eden Hazard'dan ümidini kesmemiş olacak ve sırf form tutsun diye Fenerbehçe'ye yollarken maaşını kendisi ödeyecek. Ya da oyuncu 'Fenerbahçe'nin ödeyebileceği' şekilde makul bi teklifle maaşını ödemede paylaşım yapacaklar. Örneğin, %60 RM %40 FB şeklinde.
Ben form tutması için FB'ye yollamam ama umarım yollarda Ligin kalitesi artar.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,956
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Hazard kiralanmak isrtese bile masada hazardı isteyen daha iyi bir ligden külüp illaki vardır

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emre Şanda

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Hazard kiralanmak isrtese bile masada hazardı isteyen daha iyi bir ligden külüp illaki vardır
Son dakikada başka bi ekip damlar mı bilmiyorum. Mesela bizim Mandzukic transferinde son dakikada Milan has joined the server oldu :D Oyuncu şuan Milan'da sağlık kontrollerinden geçiyor. Şuanlık sadece masada Fenerbahçe var ama.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Ben form tutması için FB'ye yollamam ama umarım yollarda Ligin kalitesi artar.
Valla bir oyuncuya 115 milyon Euro gibi bi rakam bayılınca emin olun hocam form tutması için Afrika 2.ligine bile yollarsınız :)

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Valla bir oyuncuya 115 milyon Euro gibi bi rakam bayılınca emin olun hocam form tutması için Afrika 2.ligine bile yollarsınız :)
Bunu öğrenen her takım transfere katılır.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Bunu öğrenen her takım transfere katılır.
İşin içine para girdiği için katılamaz. Fenerbahçe'nin de parası yok aslında. Şuan Hazard için Azerbeycan petrol devi SOCAR devreye girdi hocam :D Tıpkı Mesut için Acun Ilıcalı'nın girdiği gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,690
Üyeler
163,369
Son üye
GivanS
Top Bottom