Neler Yeni

Edge Tarayıcıya Geçmeli Miyim ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yıllardır Chrome Kullanıyorum.
Tüm Şifreler, Hesaplar vb. Chrome'da kayıtlı. Daha önce Edge'i Chrome İndirmek İçin Kullanmıştım.

Şimdilerde Edge'e geçeyim diyorum. Sizce nasıl ? Kullananlar deneyimini aktarırsa sevinirim.

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Firefox'a geç derim.Firefox gerçekten Chrome'un yerini aratmıyor.
Yeni Edge o kadar kötü durmuyor, geçilebilir. Memnun olan çok kişi var, geri dönen de.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Tüm Şifreler, Hesaplar vb. Chrome'da kayıtlı. Daha önce Edge'i Chrome İndirmek İçin Kullanmıştım.

Şimdilerde Edge'e geçeyim diyorum. Sizce nasıl ? Kullananlar deneyimini aktarırsa sevinirim.
Edge geç
Edge'ye aktarılıyor hepsi eşitleyince bende de o şekildeydi şimdi edgeye geçtim memnunum
Daha hızlı ve virüslere karşı katıya alınca çok iyi oluyor. Fark etmeden yanlış siteye girsek bile korur

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlk başta hiç beğenmemiştim ama şimdi 😍😍

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim tavsiyem opera gx ama edge de fena durmuyor

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Edge geç
Edge'ye aktarılıyor hepsi eşitleyince bende de o şekildeydi şimdi edgeye geçtim memnunum
Daha hızlı ve virüslere karşı katıya alınca çok iyi oluyor. Fark etmeden yanlış siteye girsek bile korur
Edge'ye nasıl aktarılıyor bilgiler acaba ? Ben gmail ile giriş yaptım ama aktarmadı.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Firefox kullanmanız önerilir. Sebebi Firefox'ın çok daha güvenli olmasıdır. Microsoft Edge'de güvenlik anlamında dengeli bir tarayıcıdır, kullanılabilir. Firefox'da özellike alt+tab hızı diğer tarayıcılara nazaran çok daha iyidir. Firefox'ı hızlandırmak için genel ayarlara girip, ''Önerilen performans ayarlarını kullan'' seçeneğinin tikini inaktif edip, ''Mümkün olduğunca donanım ivmelenmesini kullan'' seçeneğinin tikini inaktif etmeniz önerilir.

Kullandığınız çoğu tarayıcı'da donanım hızlandırma veya başka bir adıyla donanım ivmesi adında ki özellik bulunur. Bu özelliği kapatmak tarayıcınızın hızlanmasına sebebiyet verecektir.

Firefox, Chrome'dan çok daha güvenlidir. Eğer internet güvenliği konusunda iyi bir tarayıcıya sahip olmak istiyorsanız Firefox tabanlı COMODO Ice Dragon sizlere tavsiyemdir.

İyi günler.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Firefox kullanmanız önerilir. Sebebi Firefox'ın çok daha güvenli olmasıdır. Microsoft Edge'de güvenlik anlamında dengeli bir tarayıcıdır, kullanılabilir. Firefox'da özellike alt+tab hızı diğer tarayıcılara nazaran çok daha iyidir. Firefox'ı hızlandırmak için genel ayarlara girip, ''Önerilen performans ayarlarını kullan'' seçeneğinin tikini inaktif edip, ''Mümkün olduğunca donanım ivmelenmesini kullan'' seçeneğinin tikini inaktif etmeniz önerilir.

Kullandığınız çoğu tarayıcı'da donanım hızlandırma veya başka bir adıyla donanım ivmesi adında ki özellik bulunur. Bu özelliği kapatmak tarayıcınızın hızlanmasına sebebiyet verecektir.

Firefox, Chrome'dan çok daha güvenlidir. Eğer internet güvenliği konusunda iyi bir tarayıcıya sahip olmak istiyorsanız Firefox tabanlı COMODO Ice Dragon sizlere tavsiyemdir.

İyi günler.
Kralsınız.

İyi akşamlar.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan

Evet geçmelisin. Hızlı ve kullanışlı.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Edge gayet güzel, tavsiye ederim.

Edge geç

İlk başta hiç beğenmemiştim ama şimdi 😍😍
Çok ilginçtir ki bana "Chrome RAM'e bir şey yapıyor Edge daha iyi" Demişlerdi ama görev yöneticisinden baktığımda edge boşta 300mb ram harcarken chrome boşta 210mb civarı ram harcıyor. Kullanımda da yine edge daha fazla.
Neyse chrome yine ana tarayıcım ama ara sıra edge kullanırım.

Beren

80+ Gold
Çok ilginçtir ki bana "Chrome RAM'e bir şey yapıyor Edge daha iyi" Demişlerdi ama görev yöneticisinden baktığımda edge boşta 300mb ram harcarken chrome boşta 210mb civarı ram harcıyor. Kullanımda da yine edge daha fazla.
Neyse chrome yine ana tarayıcım ama ara sıra edge kullanırım.
Az sekme açarsan Edge daha az harcıyor, ama çok sekme açarsan Chrome daha az harcıyor diye biliyorum.

Top Bottom