Neler Yeni

edit yapmayı bilen varmı

xlor 6457

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
furkan inan
yukarda gördügünüz gibi bir sayfada payalşım yapmak için edit yapa bilen bir lazım

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Ömer
e peki sen bunun için karşıdaki kişiye herhangi bir ücret vericekmisin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Ömer
Gönül işi bu ücret verilir mi hiç 😉
paylaşım için edit yapabilen biri lazım demiş kürşat hocam yardım edecek biri lazım dememiş bu devirde yardım sever insan bulmak zor herkes sizin gibi ücretsiz pc toplamıyor hocam :) şahsen ben olsaydım iş biraz zaman alıcak olsaydı belli bir ücret alırdım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
paylaşım için edit yapabilen biri lazım demiş kürşat hocam yardım edecek biri lazım dememiş bu devirde yardım sever insan bulmak zor herkes sizin gibi ücretsiz pc toplamıyor hocam :) şahsen ben olsaydım iş biraz zaman alıcak olsaydı belli bir ücret alırdım
Montajlarda alıyorum zaten ama uzaktan online birebir desteklerde almıyorum konuşuyoruz sohbet ediyoruz birlikte yapıyoruz güzel oluyor bunun için para almam ki ben ama dediğim gibi bizzat ben yaparsam ücret tabii ki alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,080
Üyeler
168,080
Son üye
Samil13
Top Bottom