Neler Yeni

Edit Yapmayı Öğrenmek İstiyorum.

Emrhan_

80+ Bronze
Evde boş boş oturuyorum, en azından hobi olarak veya harçlık çıkartmak adına video banner gibi edit işlerine girmek istiyorum. Hangi programı kullanmalıyım? hangi YouTube kanalı daha iyi anlatır? Konuda bilgili kimseler yanıtlarsa makbule geçer. Yardımlarınız için şimdiden sağolun.

akagoblin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk
Evde boş boş oturuyorum, en azından hobi olarak veya harçlık çıkartmak adına video banner gibi edit işlerine girmek istiyorum. Hangi programı kullanmalıyım? hangi YouTube kanalı daha iyi anlatır? Konuda bilgili kimseler yanıtlarsa makbule geçer. Yardımlarınız için şimdiden sağolun.
Dostum Onur Naci Öztürkerin videolara bakabilirsin youtube dc vs ücretsiz eğitim setleri scriptler vs paylaşıyor önerim budur

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yasin Uzun
Kanka bende bu işi yapıyorum beraber yapalım mı bende yeni öğrenmeye başladım

Emrhan_

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yasin Uzun
Hocam bi anda herhangi bir yere gidebilirim ona göre kendinizi ayarlarsanız deneyebiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok çok sağolun hocam aynı şekilde size de başarılar.
Farketmez hocam benim için sistem bilgilerinizi ve DC bizi alabilirmiyim

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,713
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,713
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Bende öyle düşünüyordum hocam. Normalde amd ile alakalı bir sıkıntım yok ama ne bileyim bazı yerlerde sıkıntı çıkardığı gibi şeyler gördüm içime kurt düştü desem yeridir.
Bazi yerlerde degik her yerde sıkıntı cikarabiliyor ama edit konusunda bi sorun yasamadim bende ogrenmek icin bi kac deneme yaptim hosumada gitti cok zorda degil sadece hayal gucu lazim

soyle takdim edeyim kanal sadece anı kalsin diye oyun oynarken aldigim kayitlardi bu sefer komik yerleri montajlamayi denedim cokta fena olmadi gibi normalde edit yapmayi bilmedigin icin dumduz atardim

Emrhan_

80+ Bronze
Bazi yerlerde degik her yerde sıkıntı cikarabiliyor ama edit konusunda bi sorun yasamadim bende ogrenmek icin bi kac deneme yaptim hosumada gitti cok zorda degil sadece hayal gucu lazim

soyle takdim edeyim kanal sadece anı kalsin diye oyun oynarken aldigim kayitlardi bu sefer komik yerleri montajlamayi denedim cokta fena olmadi gibi normalde edit yapmayi bilmedigin icin dumduz atardim
Yani 0 bilgili bir kişi olarak sizinki çok iyi bana göre. Ben çok fazla sıkıntı yaşamadım AMD tarafında.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,713
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Yani 0 bilgili bir kişi olarak sizinki çok iyi bana göre. Ben çok fazla sıkıntı yaşamadım AMD tarafında.
Bende amd kullaniyorum edit harici her yerde sıkıntı yasadim o yuzden bisi diyemeyecegim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,497
Üyeler
161,461
Son üye
frozen_
Top Bottom