Neler Yeni

Edit Yapmayı Öğrenmek İstiyorum.

Emrhan_

80+ Bronze
Evde boş boş oturuyorum, en azından hobi olarak veya harçlık çıkartmak adına video banner gibi edit işlerine girmek istiyorum. Hangi programı kullanmalıyım? hangi YouTube kanalı daha iyi anlatır? Konuda bilgili kimseler yanıtlarsa makbule geçer. Yardımlarınız için şimdiden sağolun.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam ben de bir projem için öğreneceğim. DaVinci Resolve kullanacağım.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Dostum Onur Naci Öztürkerin videolara bakabilirsin youtube dc vs ücretsiz eğitim setleri scriptler vs paylaşıyor önerim budur
Asla o adamı izleme bence reklam ajansında çalıştım farklı farklı Yemeksepeti castrol Beko bir çok firmaya reklam yaptım bütün sektör o adamdan nefret ediyor çünkü adam sadece basit şeyleri gösteriyor doğru şeyleri bile anlatmıyor easy eas leri bile adam akıllı anlatmıyor after effects te

Emrhan_

80+ Bronze
Asla o adamı izleme bence reklam ajansında çalıştım farklı farklı Yemeksepeti castrol Beko bir çok firmaya reklam yaptım bütün sektör o adamdan nefret ediyor çünkü adam sadece basit şeyleri gösteriyor doğru şeyleri bile anlatmıyor easy eas leri bile adam akıllı anlatmıyor after effects te
Siz kimi önerirsiniz hocam?

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Siz kimi önerirsiniz hocam?
Jake in motions bu adam dan her şeyi şeyi öğrenebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Premiere proda video yapıyorlar after effects fotoğraf değil mi video kapak fotoğrafı
Hocam ikisi de çok farklı programlar ben genellikle işlerimi after dan yapar premier den sfx müzik vs yaparım çünkü afterde sese key deşme atamıyorsun ama premiyer de sese de keyframe atabiliyorsun yükselişle Alçlışlı yapabiliyorsun nasıl bir edit veya iş yapacağın önemli https://vimeo.com/omerdemircan bu benim portfolyom ki daha yaptığım bir çok işi yüklemedim bunların hepsi televizyonda çıktı yayınlandı. Kariyer odaklı düşünüyorsan bunu udemy den kurs falan da önerebilirim

Son düzenleme:

Emrhan_

80+ Bronze
Jake in motions bu adam dan her şeyi şeyi öğrenebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ikisi de çok farklı programlar ben genellikle işlerimi after dan yapar premier den sfx müzik vs yaparım çünkü afterde sese key deşme atamıyorsun ama premiyer de sese de keyframe atabiliyorsun yükselişle Alçlışlı yapabiliyorsun nasıl bir edit veya iş yapacağın önemli https://vimeo.com/omerdemircan bu benim portfolyom ki daha yaptığım bir çok işi yüklemedim bunların hepsi televizyonda çıktı yayınlandı. Kariyer odaklı düşünüyorsan bunu udemy den kurs falan da önerebilirim
İngilizcemi geliştiriyorum ancak bu videoları anlayacak kadar iyi olduğunu düşünmüyorum hocam.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
İngilizcemi geliştiriyorum ancak bu videoları anlayacak kadar iyi olduğunu düşünmüyorum hocam.
Türkçe alt yazı açarakta izleyebilirsin yeni öğreneceğin içim yanlış başlamanı istemem ama sen bilirsin

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Denerim hocam başka tavsiyeleriniz var mıdır?
Türkçe udemy den kurs önerebilirim ben onla başladım gayet güzel ve 0 dan başlatıyor kurs birimine after içinde kamera kullanımını dahil track matte key light aklına gelebilecek her şeyi öğretiyor ama sürekli yabancı kanal takip etmen motions tool duik tarzı şeyleri indirip kısayol oluşturabilirsin ama bunlar ileri seviyeler vs

Top Bottom