Neler Yeni

Edit Yapmayı Öğrenmek İstiyorum.

Emrhan_

80+ Bronze
Evde boş boş oturuyorum, en azından hobi olarak veya harçlık çıkartmak adına video banner gibi edit işlerine girmek istiyorum. Hangi programı kullanmalıyım? hangi YouTube kanalı daha iyi anlatır? Konuda bilgili kimseler yanıtlarsa makbule geçer. Yardımlarınız için şimdiden sağolun.

Emrhan_

80+ Bronze
Türkçe udemy den kurs önerebilirim ben onla başladım gayet güzel ve 0 dan başlatıyor kurs birimine after içinde kamera kullanımını dahil track matte key light aklına gelebilecek her şeyi öğretiyor ama sürekli yabancı kanal takip etmen motions tool duik tarzı şeyleri indirip kısayol oluşturabilirsin ama bunlar ileri seviyeler vs
Hangi kursları önerirsiniz? Udemyden giriş yapıp Ytb'a mı geçeyim?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Türkçe içerik istediğini varsayarsak;

Free Youtube;
Ücretli;
Hiç bilmediğin bir programda direkt yabancı kanal ile başlarsan zaten çakılırsın. Önce TR kaynaklar ile neyin ne işe yaradığını öğrenmen gerekiyor. Sonrasında yabancı kaynaklara göz atabilirsin. Bunun yanında sana her şeyi öğretebilecek bir kanal/eğitim dünya üzerinde yok. Binlerce, milyonlarca yöntem var temeli aldıktan sonra kısa kısa trick videoları ile kendini ilerletirsin.

Emrhan_

80+ Bronze
Türkçe içerik istediğini varsayarsak;

Free; Youtube;
Ücretli;
Hiç bilmediğin bir programda direkt yabancı kanal ile başlarsan zaten çakılırsın. Önce TR kaynaklar ile neyin ne işe yaradığını öğrenmen gerekiyor. Sonrasında yabancı kaynaklara göz atabilirsin. Bunun yanında sana her şeyi öğretebilecek bir kanal/eğitim dünya üzerinde yok. Binlerce, milyonlarca yöntem var temeli aldıktan sonra kısa kısa trick videoları ile kendini ilerletirsin.
Sağolun hocam video edit ile mi başlamalıyım? Hangisi daha iyi bir başlangıç şekli olur? Cahilliğim için kusura bakmayın.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sağolun hocam video edit ile mi başlamalıyım? Hangisi daha iyi bir başlangıç şekli olur? Cahilliğim için kusura bakmayın.
Ne istediğine bağlı. Dümdüz ham videoları editlemeyeceksen, öncesinde az bir şey Photoshop ve Illustrator bilmen iyi olur. Bunun yanında renkler hakkında bilgi almanda büyük bir artı olacaktır, kurgu kısmında fazlasıyla önemli olacaktır.

Akış;

Renkler, renk uyumu çarkı vs.

-After öğreneceksen kesinlikle - PS ve Ai giriş seviyesi öğrenmen yeterli. Kesme/Çıkarma, basit düzenlemeler.
-Primere üzerine devam edeceksen, PS ve Ai o kadar önemli değil.

Fakat tek birini öğrenmek çok saçma olacaktır, AA veya PR'yi sadece tek başına bilen daha görmedim, birine girdiğinde diğerine mutlaka girmeniz gerekiyor çünkü.

Bu bağlamda her şeyi öğrenmeniz gerekiyor :D

Emrhan_

80+ Bronze
Ne istediğine bağlı. Dümdüz ham videoları editlemeyeceksen, öncesinde az bir şey Photoshop ve Illustrator bilmen iyi olur. Bunun yanında renkler hakkında bilgi almanda büyük bir artı olacaktır, kurgu kısmında fazlasıyla önemli olacaktır.

Akış;

Renkler, renk uyumu çarkı vs.

-After öğreneceksen kesinlikle - PS ve Ai giriş seviyesi öğrenmen yeterli. Kesme/Çıkarma, basit düzenlemeler.
-Primere üzerine devam edeceksen, PS ve Ai o kadar önemli değil.

Fakat tek birini öğrenmek çok saçma olacaktır, AA veya PR'yi sadece tek başına bilen daha görmedim, birine girdiğinde diğerine mutlaka girmeniz gerekiyor çünkü.

Bu bağlamda her şeyi öğrenmeniz gerekiyor :D

Tamamdır hocam sağolun.

akagoblin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk
Asla o adamı izleme bence reklam ajansında çalıştım farklı farklı Yemeksepeti castrol Beko bir çok firmaya reklam yaptım bütün sektör o adamdan nefret ediyor çünkü adam sadece basit şeyleri gösteriyor doğru şeyleri bile anlatmıyor easy eas leri bile adam akıllı anlatmıyor after effects te
Hocam konun içinde çok olmadığım için detaylarını bilmiyorum.Basic düzeyde anlattığı için küçük işlerde yardımcı olmuştu o yüzden önerdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,343
Üyeler
168,929
Son üye
AliFurkan
Top Bottom