Bence Gamerlık
düşüncelerinizi merak ediyorum
efe aydalın dedıgı seyler ılk 20 yaslara kadar bence cok onemlı egıtım hayatını zehır edecek kadar oynuyorsa kotu bırsey ama ıs sonrası 1 2 saat kafa dagıtmak ıcın gırıyorsa bı sorun olacagnı sanmıyorum sosyal hayatnı oda zehır etmedıgı sureceHaklı bence oyunlara vereceğimiz zamanı farklı şeylerde gerçek hayattaki becerimizi geliştirmek için kullansak çok daha faydalı olur bize. Mesela bu forumdaki bir çok kişi ben de dahil senelerce Metin 2 gibi ***** saptal oyunları oynayıp paralarımızı harcadık. Bize ne gibi bir faydası oldu kocaman bir hiç. Eğer Efe abimin de dediği gibi sosyal becerin yoksa ve ağzın da laf yapmıyorsa, sohbetin sarmıyorsa böyle işlere hiç girmeyip farklı uğraşlar yapmak daha iyi.
D-Dostum hemen 2060’ı kötüleyip 5600xt aldırmalıyım d-dostum amd driverları bir harikaBence fanboyluk.
Bence ikiside değil. Gamerlık bana aşırı itici geliyor. Ben bilgisayar başında bazı durumlar dışında uzun saatler oyun oynamam.
düşüncelerinizi merak ediyorum
Tabi ki öyle hobi olarak oynanır. Ben de oynuyorum o şekilde. Ama günün 10 saatini 99 level olmak ya da Challenger olmak için harcıyorsa burada bi sıkıntı var. Gerçekten bağımlılık oluyor.efe aydalın dedıgı seyler ılk 20 yaslara kadar bence cok onemlı egıtım hayatını zehır edecek kadar oynuyorsa kotu bırsey ama ıs sonrası 1 2 saat kafa dagıtmak ıcın gırıyorsa bı sorun olacagnı sanmıyorum sosyal hayatnı oda zehır etmedıgı surece