Neler Yeni

Efe aydal Gamer'lık Mı Oyun Bağımlılığı Mı?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,762
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
bence ikiside değil. farklı bi boyut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Uğur
Haklı bence oyunlara vereceğimiz zamanı farklı şeylerde gerçek hayattaki becerimizi geliştirmek için kullansak çok daha faydalı olur bize. Mesela bu forumdaki bir çok kişi ben de dahil senelerce Metin 2 gibi ***** saptal oyunları oynayıp paralarımızı harcadık. Bize ne gibi bir faydası oldu kocaman bir hiç. Eğer Efe abimin de dediği gibi sosyal becerin yoksa ve ağzın da laf yapmıyorsa, sohbetin sarmıyorsa böyle işlere hiç girmeyip farklı uğraşlar yapmak daha iyi.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,109
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Oyun oynamak bana göre hobi.
Bağımlılık yapan rekabetçi oyunlar ayrı.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haklı bence oyunlara vereceğimiz zamanı farklı şeylerde gerçek hayattaki becerimizi geliştirmek için kullansak çok daha faydalı olur bize. Mesela bu forumdaki bir çok kişi ben de dahil senelerce Metin 2 gibi ***** saptal oyunları oynayıp paralarımızı harcadık. Bize ne gibi bir faydası oldu kocaman bir hiç. Eğer Efe abimin de dediği gibi sosyal becerin yoksa ve ağzın da laf yapmıyorsa, sohbetin sarmıyorsa böyle işlere hiç girmeyip farklı uğraşlar yapmak daha iyi.
efe aydalın dedıgı seyler ılk 20 yaslara kadar bence cok onemlı egıtım hayatını zehır edecek kadar oynuyorsa kotu bırsey ama ıs sonrası 1 2 saat kafa dagıtmak ıcın gırıyorsa bı sorun olacagnı sanmıyorum sosyal hayatnı oda zehır etmedıgı surece

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,253
İsim
Fatih
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Uğur
efe aydalın dedıgı seyler ılk 20 yaslara kadar bence cok onemlı egıtım hayatını zehır edecek kadar oynuyorsa kotu bırsey ama ıs sonrası 1 2 saat kafa dagıtmak ıcın gırıyorsa bı sorun olacagnı sanmıyorum sosyal hayatnı oda zehır etmedıgı surece
Tabi ki öyle hobi olarak oynanır. Ben de oynuyorum o şekilde. Ama günün 10 saatini 99 level olmak ya da Challenger olmak için harcıyorsa burada bi sıkıntı var. Gerçekten bağımlılık oluyor.

Top Bottom