Neler Yeni

EFS Teknoloji / trendyol dolandırıcılığı

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Benim mevzu çözüldü kanka senin durum ne çözebildin mi?
Hakem heyetine verdim. Trendyol bir şey yapmadı onlara da ayrıca aracılık yaptığı ve müdahale etmediği için açacağım.(dsm grup)
Yarın avukata vekalet vereceğim dolandırıcılıktan dolayı dava açılacak.
5000tl vereceğim,dava sonunda geri alacağım.
Aynı zamanda kamu davasına dönüşecek.
Benim ilk amacım para iadesi değil şahısları cezalandırmaktı iş başa düştü..
Mesaj otomatik birleştirildi:

aradık ulaşamadıkları maili geldiğinde mail ekranı karşımdaydı telefon elimdeydi bu arada.
ürün ne defolu ne zarar görmüş,ambalajı bile açılmamıştı. bu 1 adet iade etmek istediğim ilk başta yolladığım hdd. daha sonra elimdekinin paketini açınca fark etmiştim mevzuyu.
yani adamlar baştan sorunlu..

artı olarak defolu ve zarar görmüş diyorlar hiç bir kanıt veya açıklama yok. ama benim elimde dolandırıcılık yaptıklarını kanıtlayan fotoğraf video her şey mevcut. Dava uzunda sürse size sonucu paylaşacağım.

Ya 5000+ vekalet ücreti + sorunlu hddler (4.420₺) elimde patlayacak
yada adalet yerini bulacak. izleyip görelim

1660002216363.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
halit
Hakem heyetine verdim. Trendyol bir şey yapmadı onlara da ayrıca aracılık yaptığı ve müdahale etmediği için açacağım.(dsm grup)
Yarın avukata vekalet vereceğim dolandırıcılıktan dolayı dava açılacak.
5000tl vereceğim,dava sonunda geri alacağım.
Aynı zamanda kamu davasına dönüşecek.
Benim ilk amacım para iadesi değil şahısları cezalandırmaktı iş başa düştü..

aradık ulaşamadıkları maili geldiğinde mail ekranı karşımdaydı telefon elimdeydi bu arada.
ürün ne defolu ne zarar görmüş,ambalajı bile açılmamıştı. bu 1 adet iade etmek istediğim ilk başta yolladığım hdd. daha sonra elimdekinin paketini açınca fark etmiştim mevzuyu.
yani adamlar baştan sorunlu..

artı olarak defolu ve zarar görmüş diyorlar hiç bir kanıt veya açıklama yok. ama benim elimde dolandırıcılık yaptıklarını kanıtlayan fotoğraf video her şey mevcut. Dava uzunda sürse size sonucu paylaşacağım.

Ya 5000+ vekalet ücreti + sorunlu hddler (4.420₺) elimde patlayacak
yada adalet yerini bulacak. izleyip görelim

Alıntıyı görüntüle
Satıcıyı ve yaptıklarını bir kenara bırakıyorum bu durumlar karşısında trendyol gerçektende çok ayıp etmiş kesinlike hiç profesyonel bir yaklaşım değil.
Hukuk üzerinden elinde kanıtlarla gidersen tabi hukuk taraflı değilse! Kesinlikle verdiğin emeklerin karşılığını bulacağını düşünüyorum. İnş sorun yaşamaz çözersin kanka.
Bu olaylarla alakalı bir video çekip youtubede atmak lazım. Trendyol ile alakalı.

Benim sorunumu hepsiburada şu şekilde çözdü.

Hdd yi ben aldığımda fiyatı 2317tL di aynı satıcı fiyatı 3027tl yapmıştı ürünü gönderdim 2 gün boyunca beklettiler.
Sonra hepsiburadayı arıyıp durumu izah ettim şikayet oluşturdum.
Müşteri temsilcisi beni aradı iadeyi hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağladı.
Bende benim derdim iade değil orada yazan ürünü bana göndermelerini istedim bu ürün sahte ve yanlış vs vs herşeyi anlattım.
Ürünü tekrar alayım desem fiyatı yükselmiş dedim, hepsiburada aradaki fiyat artışı kadar olan 710tl yi satıcıdan keserek bana hediye çeki tanımladı.
Ayrıca satıcı hakkındada inceleme başlatacaklarını söylediler.
Bende ürünü bu sayede başka bir satıcıdan aldım ve bu sefer birebir yazan orjinal ürün geldi.

kanka ikimizin başına gelen olay birebir aynı yalnız işte profesyonel ve kurumsal olabilmenin farkını koyamamış trendyol bu yüzden 7 8 senedir her zaman hepsiburadan korkmadan alıyorum. sıkıntı oldumu çözüyorlar.

Can...

80+ Platinum
28-07-2022 tarihinde trendyol üzerinden aldığım 1425082410 sipariş numaralı Seagate Skyhawk 4tb Hard Disk St4000vx007 adlı ürün satın aldım fakat gelen ürün st4000nm0053 modeli olduğunu yazılımsal olarak tespit ettim(ekte görseller mevcut.).Bilgisayar Teknisyeni olmasam belki de bu dolandırıcılığı fark etmeyecektim. Bu firma hard diskin üzerine yeni bir etiket basıp ve ambalajlayıp ürün bedeli daha yüksek olan Skyhawk serisi gibi satmakta ve fatura etmekte(. Trendyol üzerindeki mağaza isimleri efs teknoloji'dir. Ayrıca trendyolu arayıp bu mağazayı şikayet etmek istememe rağmen hiç bir aksiyon almadılar ve bu dolandırıcılığa çanak tutmaktadır Ben tabiiki gerekli mercilere başvurdum. ( cimer- maliye-hakem heyeti).
Siz siz olun ürün alırken çok dikkatli olun. :)
trendyol cozuttu iyice bende farkıdnayım corsair spec delta rgb kasam vardı ara coklayıcı bozuldu gondercez dıyıp oyaladıalr trendyol talebımı reddettı üstüne yaptıgım kötü yorumu sildiler FayTeknoloji bu arada firma ve urunde garantı belegsı yok dıye hiç bir distirbütör firma garantıye almayı kabul etmedı yani demekki psu da bir arıza olsa geçmiş olsun bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
halit
trendyol cozuttu iyice bende farkıdnayım corsair spec delta rgb kasam vardı ara coklayıcı bozuldu gondercez dıyıp oyaladıalr trendyol talebımı reddettı üstüne yaptıgım kötü yorumu sildiler FayTeknoloji bu arada firma ve urunde garantı belegsı yok dıye hiç bir distirbütör firma garantıye almayı kabul etmedı yani demekki psu da bir arıza olsa geçmiş olsun bana
trendyoldan pahalı ve değerli elektronik hassas kısaca iade ve değişim gerektirebilecek ürün ne varsa kesinlikle alınmaz. n11 de aynı şekilde bu tarz konularda çözüm odaklı olup tüketiciyi koruma anlamında hepsiburada daha profesyonel.

Can...

80+ Platinum
trendyoldan pahalı ve değerli elektronik hassas kısaca iade ve değişim gerektirebilecek ürün ne varsa kesinlikle alınmaz. n11 de aynı şekilde bu tarz konularda çözüm odaklı olup tüketiciyi koruma anlamında hepsiburada daha profesyonel.
Aynen öyle ilk ve son alışverişim di teknoloji de

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Arkadaşlar bugün avukata vekalet verdim. 230,15₺ vekalet ücreti
avukat ücreti 5000tl fakat dava sonuçlandıktan sonra verdiğim ücreti geri verecek.
bugün avukat ile görüşeceğim hangi kanallardan vurabilirsek hepsinden yürüyeceğim.

Çünkü hepsiburada tüketiciye Çek veriyor sonra onu mağazadan tahsil ediyor :)
bu arada hard disk olayın benzerini Hepsiburada'dan yaşadım mağaza 3 defa red verdi sonra hepsiburada araya girip iademi onaylamıştı.

r4NG3r

80+ Silver
Arkadaşlar bugün avukata vekalet verdim. 230,15₺ vekalet ücreti
avukat ücreti 5000tl fakat dava sonuçlandıktan sonra verdiğim ücreti geri verecek.
bugün avukat ile görüşeceğim hangi kanallardan vurabilirsek hepsinden yürüyeceğim.

Çünkü hepsiburada tüketiciye Çek veriyor sonra onu mağazadan tahsil ediyor :)
bu arada hard disk olayın benzerini Hepsiburada'dan yaşadım mağaza 3 defa red verdi sonra hepsiburada araya girip iademi onaylamıştı.
sonuç ne oldu

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
hb gerçekten fena iyi firma ya tabii ki arada mağduriyetler olur ama en azndan çözüyorlar. ben kasa işlemci vb bi ton teknolojik alet aldım bir sıkıntı yaşamadım ne satıcısı hb olan ürünlerden, ne de farklı satıcılardan.

kank bizde satış yapıyoruz elektronik ama bu resmen dolandırıcılık. ve aynı firma n11 hepsiburada filanda var
80 TL'ye ram almıştım ram farklı geldi ama ben ses etmedim çünkü çalıştı ...

önce pt name bulalım sonra guild kurarız kank np :D
ramlarım samsung kit olsun diye aldım ama bir üst modeli geldi :D

1668427171911.png
1668427187687.png
Trend yoldan teknolojik bir şey alınmaz

İade kabul etmiyorlar trendyol ama oyun kolu sipariş ettim kırık geldi geri gönderdim iade kabul edildi bazen böyle oluyor

Son düzenleme:
Top Bottom