ya dostum Allah rızası için yazdığıma pişman etmeyin beni ya adam akıllı geldim 4.500tl si olanlara bilgisayar önderdim gelipte benim morelimi gece gece bozmayın lütfenBirde önermiş alın demiş, şaka gibi. Düz 1650'li sistem önermek...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Madem çok araştırmadınız, bilmiyosunuz önermeyin lütfen.
Bu bilgisayarı önerinizle alan bir insanın yaşayacağı pişmanlığın yanında hiçbir şey. İyi forumlarya dostum Allah rızası için yazdığıma pişman etmeyin beni ya adam akıllı geldim 4.500tl si olanlara bilgisayar önderdim gelipte benim morelimi gece gece bozmayın lütfen
Bu sistemler hep böyleydi kanka stokla alakası yok.Ortalık stok yok diye rezil halde
Bugün gördüğüm 20. berbat sistem sanırım
pişmanlık nerde zaten burda 4500 TL'ye bilgisayar önderdim aklı olan araştırır zaten ayrıca bilgisayarda kötü bir bilgisayar değil (fiyatına göre)Bu bilgisayarı önerinizle alan bir insanın yaşayacağı pişmanlığın yanında hiçbir şey. İyi forumlar
Fiyatına göre kötü bir bilgisayar.pişmanlık nerde zaten burda 4500 TL'ye bilgisayar önderdim aklı olan araştırır zaten ayrıca bilgisayarda kötü bir bilgisayar değil (fiyatına göre)
Yani o da var da stok bitti ya millet bunlara yöneldi şaka gibi .dBu sistemler hep böyleydi kanka stokla alakası yok.
Izoly'den farksızlar. Bir de öneride bulunmuş, yazık...
bence değilFiyatına göre kötü bir bilgisayar.
4k ya bunu tokatlayan halihazırda toplama pcler var ama sen bilirsin.pişmanlık nerde zaten burda 4500 TL'ye bilgisayar önderdim aklı olan araştırır zaten ayrıca bilgisayarda kötü bir bilgisayar değil (fiyatına göre)
Bu nesnel bir şeydir. Bencesi sencesi yoktur. Kötü ise kötüdür ve sistem fiyatına göre kötü!bence değil