Neler Yeni

Efsane Kopya çekme taktiği

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
Çok mantıklı bizim okulda yapılabilir zaten hocalar çok dikkatli gibiler ama alakalrı yok. SInavda defter ve telefondan bakan adamı gördüm.
bizim matematikçi bizi çok seviyordu derse telefonla oynuyor dışarı çıkıyordu bizim sınıfta görme engelli vardı bilerek onla ilgileniyordu sınavı bitse dahil onla sohbet ederdi sırf biz kopya çekelim diye kral hocamdı :d

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
ahlak bekçilerine söylüyorum
kopya gayet herkesin yaptığı bir şey kimle konuşursan konuş hayatında kopya çekmedim diyemez
Çünkü okul neyi ne kdr öğrendiğimize değil sadece sınav notlarımıza bakıyor sınavda günü kurtarıp daha sonrasında bilmediği yerleri çalışıp tamamlarsa hiçbir sorun çıkmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok saçma linç atmışsınız konuya

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
kopya gayet herkesin yaptığı bir şey kimle konuşursan konuş hayatında kopya çekmedim diyemez
Çünkü okul neyi ne kdr öğrendiğimize değil sadece sınav notlarımıza bakıyor sınavda günü kurtarıp daha sonrasında bilmediği yerleri çalışıp tamamlarsa hiçbir sorun çıkmaz.

++++4

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

bu arada sayısalız yani saçma bi şekilde girmiyeceğimiz edebiyata almancaya ingilizceye vb gibi derslerin sınavına giriyoruz onlardan çekilir anlarımda sayısal derslerde çekmek sıkıntı bence de

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
bu arada sayısalız yani saçma bi şekilde girmiyeceğimiz edebiyata almancaya ingilizceye vb gibi derslerin sınavına giriyoruz onlardan çekilir anlarımda sayısal derslerde çekmek sıkıntı bence de
sayısalda ne çekersin biyolojiden

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
sayısalda ne çekersin biyolojiden
yok ya fiziğin formüllerinden çekiyorum ben biyoloji kolay :D bizim fizikçi anlatamıyor biliyor ama bize aktaramıyor o yüzden formüller lazım oluyor

Tre-x

80+ Silver
Cidden ilginç. Lisede bunu yapıyorsun. YKS denen bir şey var ve Bahçeşehirden burs kazanıyorsun.
12 den önce anı kurtarmış 12 de fazla kasmış kazanmış olabilir?

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
şuan liseyi bitirdim 2.5 yıldır bu taktiği kullanıyorum fizik hariç bütün notlarım 80 90 bize gereken bir adet akıllı bileklik ben xiaomi mi ban 6 kullanıyorum telefonunza textoband ı indirin mi fit uygulamasını indirip telefonunuza bağlayın sonra bildirimler kısmından textobandı aktifleştirin uygulamaya girip kopyanızı yazın ve baaam akıllı bilekliğin bildirimler kısmına düşüyor he yakalanmamak için 5dk da bir bakın saate bakacam ayağına 2.5 yıldır yakalanmadım paylaşmak istedim
Akıllı saatteki not kısmı mı daha iyi olur yoksa dediğin taktik mi?

Tre-x

80+ Silver
Top Bottom