Şimdiki zaman değil ama zamanın efsanesi diyebiliriz
Anladım.Efsaneden Kasıt 2014-2015 Yıllarının Efsanesi.
6 Yıldan Sonra tabii ki Dönemin Oyunlarına Göre Düşük Kalacaktır.
Oyun Zaten resmi olarak geliştirilmiyor ,topluluk tarafından server açılmaya çalışılıyor.
Şuan aslında benim kafama takılan şu bu oyun varken @Harley Quinn❖ varmıydı ?Efsaneden Kasıt 2014-2015 Yıllarının Efsanesi.
6 Yıldan Sonra tabii ki Dönemin Oyunlarına Göre Düşük Kalacaktır.
Oyun Zaten resmi olarak geliştirilmiyor ,topluluk tarafından server açılmaya çalışılıyor.
geri donerse kesinlikle oynayacagim bir oyunAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Oyun ile ilgili gelişmeleri buradan takıp edebilirsiniz
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Üniversite 2'yim dostum. Bu sefer gömemedin geçmiş olsun.Şuan aslında benim kafama takılan şu bu oyun varken @Harley Quinn❖ varmıydı ?
Denenir de topluluk tarafından kurulan bir oyunun kayıt kısmına ne kadar güvenilir orası muamma.g
geri donerse kesinlikle oynayacagim bir oyun
Tüh beÜniversite 2'yim dostum. Bu sefer gömemedin geçmiş olsun.
3 5 sene daha geçsin buralarda pc koşturuyordu kereta dicem Elimizde büyüdü dicem Burda olursak tabi CanımsınÜniversite 2'yim dostum. Bu sefer gömemedin geçmiş olsun.
Eyvallah dostum sende ciğerimsin böbreğimsin3 5 sene daha geçsin buralarda pc koşturuyordu kereta dicem Elimizde büyüdü dicem Burda olursak tabi Canımsın
Ben de 2. sınıfım ama liseÜniversite 2'yim
Alıntıları düzenleyebilmek ne güzel bir şey .dBen de 2. sınıfım
Doğru. Hikayeler gerçektir çünkü.Cs felan hikaye bu oyunun yanında
Hayırdır Harley neden bilendin bu kadar?Doğru. Hikayeler gerçektir çünkü.
Bir şeye bilendiğim yok merak etme bilinmeyen bir oyunun reklamını yapıyor sadece ne var ki bunda.Hayırdır Harley neden bilendin bu kadar?