Kalıcı Ücretsiz Efsane oyun Son Silah 2 geri dönüyor

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Oyun ile ilgili gelişmeleri buradan takıp edebilirsiniz
s2 zamanında güzel oyundu ama dediğim gibi zamanında bu kadar piyasada oyun varken bu oyunun beğenilmesi çok zor ek olarak böyle eski bir oyunu piyasaya çıkarmak %100 para döngüsü içindir hedef kitle önceki oyunculardır çoğu ben gibi 25 yaşın üzerinde ve eminim çoğu ben gibi bakmayacaktır :D şuan piyasadaki fps çokluğunda zula bile bundan daha iyi bir oyundur. Çünkü oyun çok eski.

Ya oğlum kapağında iki tane keko birbirine silah çekmiş bunun iyi olma ihtimali var mı? CS 1.6 yı hala oynayan var çünkü efsanedir. Bu kestane.
1642418248206.png

Kapağa Göre Oyun he.

Her Neyse , Çıkınca Durumunu Görürüz , Düşük Sistemliler İçin Güzel Bir Alternatif Olabilir.

S2 kapağından iyi olduğu kesin. :D
Bu Arada Oyun Resmi Olarak değil , topluluk tarafından yayımlanmaya çalışıyordu en son.

Geliştirilmeme sebebi buydu. Neyse Çıkınca Durumunu görürüz.

(kapak 2015 kapağı bu arada)

Zamanında güzeldi sonra bitti gitti. Remake yapmadan aynen getirmenin olayı nedir :D?

Ya oğlum kapağında iki tane keko birbirine silah çekmiş bunun iyi olma ihtimali var mı? CS 1.6 yı hala oynayan var çünkü efsanedir. Bu kestane.
Gözünde vana olan adamın oyununu senelerce oynadık bunu da oynadık. OOO adamın gözünde vana var ne alaka falan demedik.

Benim demeye çalıştığım şey dandik oyunlara efsane denilerek reklam yapılmaya çalışılması.
Efsaneden Kasıt 2014-2015 Yıllarının Efsanesi.
6 Yıldan Sonra tabii ki Dönemin Oyunlarına Göre Düşük Kalacaktır.
Oyun Zaten resmi olarak geliştirilmiyor ,topluluk tarafından server açılmaya çalışılıyor.

Geri