Efsopazar sitesi güvenilir mi??

MedRules

80+
Reaksiyon skoru
8
Bu linkte efsane bi indirim var 2. El fiyatına sıfır ürün görderdiğini idda ediyorlar daha önce efsopazar'dan alışveriş yapan varmı ona göre bu laptopu sipariş edicem

Technopat Sosyal'de güvenilir değil diyorlar, ayrıca siteye de girilmiyor bana kalırsa başka yerden alın derim.

Kesinlikle güvenilir değil ve şikayetvara yazdım. Yazdığım metin de budur:
Efsopazar.com adlı siteyle ilgili ciddi bir sahtekarlık şüphesi yaşamaktayım. Sitenin, kendini güvenilir göstermek amacıyla 6 yıldır faaliyet gösterdiğini iddia etmesine rağmen, alan adının sadece 4 gün önce açıldığını tespit ettim. Bu durum, sitenin kullanıcıları yanıltmaya çalıştığını net bir şekilde göstermektedir.

Ayrıca, sitedeki ürünlerin fiyatları piyasa ortalamasının çok altında ve abartılı derecede düşük. Bu durum, ürünlerin sahte veya dolandırıcı olabileceği şüphesini güçlendirmektedir. Sitede satıcı olarak "Huawei Türkiye" ve "MSI Türkiye" gibi resmi şirket isimlerinin kullanılması da büyük bir aldatmaca girişimidir; çünkü bu markaların resmi satış kanalları dışında bu tür isimleri kullanmayacağını biliyoruz.

Sosyal medya hesaplarını incelediğimde ise, sitenin Instagram hesabının takipçilerinin büyük çoğunluğunun Türkiye pazarıyla ilgisi olmayan, yabancı profillerden oluştuğunu gözlemledim. Bu durum, hesabın bot takipçilerle şişirildiğini ve yapay bir güvenilirlik algısı oluşturulmaya çalışıldığını düşündürmektedir.

Bugün, bu durumu fark ettikten sonra kendilerine [email protected] adresi üzerinden e-posta gönderdim fakat herhangi bir geri dönüş alamadım. Siteden herhangi bir ürün veya hizmet satın almadım, yalnızca bu aldatıcı bilgilendirmeler nedeniyle şüphelendim.

Kullanıcıların mağdur olmaması için efsopazar.com sitesinin ivedilikle kapatılmasını ve gerekli mercilere bildirilmesini talep ediyorum. Site adresi: https://efsopazar.com

Bu linkte efsane bi indirim var 2. El fiyatına sıfır ürün görderdiğini idda ediyorlar daha önce efsopazar'dan alışveriş yapan varmı ona göre bu laptopu sipariş edicem
dolandırıcı dün konusu açıldı ve internette ufak bir sörf ile güvenilmez olduğu anlaşılıyor
edit galiba senin konuydu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,825
Üyeler
183,339
Son üye
RealZeus
Geri