PowerXitinia
80+ Bronze
Gene insanlar onu kullanmaya devam edermiydi
Merak ettim hangileri?kullanılmazdı bir sürü sapasağlam alternatif var google'ın metası gidiyor yavaş yavaş. Tabi ki bende kullanıyorum kullanmaya devam edeceğim fakat google da olan özellikler her tarayıcıda var artık sıradanlaştı.
mesela brave hocam. O da chromium tabanlı bir tarayıcı diye biliyorum. Benziyor birbirineMerak ettim hangileri?
Brave tarayıcı arama motoru başka bir şey.mesela brave hocam. O da chromium tabanlı bir tarayıcı diye biliyorum. Benziyor birbirine
Konuda arama motoru yazıyormuş özür diliyorum fark etmedim.Brave tarayıcı arama motoru başka bir şey.
Problem değil herkes hata yapar.Konuda arama motoru yazıyormuş özür diliyorum fark etmedim.
Brave arama motoru da varBrave tarayıcı arama motoru başka bir şey.
Arama motoru olarak dünyanın en çok kullanılan arama motoru olması ve bunun uzun yıllarca daha değişmeyeceğini düşünüyorum.Gene insanlar onu kullanmaya devam edermiydi
Chromium tarayıcı tarafından bir tek Brave güzel bence.Arama motoru olarak dünyanın en çok kullanılan arama motoru olması ve bunun uzun yıllarca daha değişmeyeceğini düşünüyorum.
fakat tarayıcı tarafından işler tam tesi olur diye düşünüyorum şahsen uzun bir süredir Edge kullnıyorum ve ondan önce de Opera yani uzun zamandır Chrome kullanmıyorum,bir sürü insan var bu durumda olan o yüzden Google acilen tarayıcı tarafına yenilikler getirmesi gerekiyor rakipleri sağlam çünkü.