Neler Yeni

Egitim amacli tablet tavsiyesi

umit88

80+
Reaksiyon skoru
28
Arkadaslar merhaba
Pdf okumak office kullanmak not almak icin bir tablet arayisindayim. Butce sorunum yok ama oyun oynamayacagim icin yuksek fiyatli birsey almama gerek yoktur diye dusunuyorum. Ekraninin buyuk olmasi kalem kalitesinin iyi olmasi ve program yuklemenin sorunsuz olmasi kriterlerim. Ne onerirsiniz

iPad 10 kullaniyorum ama iPad 9 da güzel olabilir. Kalem yaninda verilmiyor ama kalemler cok kaliteli. Daha ucuz ve kalitelisini forumdakiler bulabilir iyi gunler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama iPad yerine Baska markada olabilir. Forumdakiler cevap verir umarim daha iyisini bulabilirler

Arkadaslar merhaba
Pdf okumak office kullanmak not almak icin bir tablet arayisindayim. Butce sorunum yok ama oyun oynamayacagim icin yuksek fiyatli birsey almama gerek yoktur diye dusunuyorum. Ekraninin buyuk olmasi kalem kalitesinin iyi olmasi ve program yuklemenin sorunsuz olmasi kriterlerim. Ne onerirsiniz
tam bütçe verebilirsen iyi olur eğer en fazla 15k veya 10k falan varsa Huawei Matepad 11.5 alabilirsin daha ucuz 9 bin e Samsung Tab S9 Wifi güzel

Arkadaslar merhaba
samsung s9fe+ kullanıyorum kalemi felan cok iyi tadından yenmez

Arkadaslar merhaba
s9FE tam senlik gibi.

Arkadaslar butce 25 -30 a kadar olabilir.
Daha once pdf okuma tecrubesi olanlar varsa, soyle bir dusunce var kafamda yanitlarsaniz sevinirim; orjinal a4 kagitla ayni boyuta yakin bir tabletle sanirim daha rahat okuma yapabilirim. 11 inclik tabletler alirsam pdfi buyutmeyle sonra kucultmeyle ugrasirmisim gibi geliyor? Bir de su kagit hissi veren ekran koruyuculu ya da ekranli tabletler var sanirim onlarla daha iyi mi olur? Ekranin yansima yapmamasi da onemli. Okuma cizme yapmak icin kullanilan programlar heralde android ve iosta korele vardir .
9 fe plus modelini onerwn arkadasim oldu galiba onu alacagim gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,491
Üyeler
173,511
Son üye
Aliko08
Geri