Neler Yeni

Eğitim için laptop tavsiyesi Bütçe Maks. 14000

tungalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alper
Bütçe
14000
Yazılım eğitimi için laptop bakıyorum. C#, SQL, HTML, CSS, JacaScript eğitimi için kullanacağım. Hiç bir şekilde oyun için kullanılmayacak, oyun için masaüstü sistemim var.
Laptoptan beklentim iyi bir malzeme kalitesi ve uzun bir pil ömrü.
Huawei D15 alacaktım Mediamarkt'dan ama son anda vazgeçtim. 8GB Rami ileride ihtiyacım olursa yükseltemem diye kararsın kaldım. Şu an DELL'in şu modelini buldum ve almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandını aşmayacak şekilde önerebileceğiniz başka cihaz var mı?

no-name

80+ Silver
Acer Aspire 7 A715-43G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Ryzen 5 5625U İşlemci, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NM1KX6?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_SW0E9JGD8CFDWYWZV7NB
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun da fiyatı iyi bütçe arttırabilirseniz

tungalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acer Aspire 7 A715-43G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Ryzen 5 5625U İşlemci, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NM1KX6?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_SW0E9JGD8CFDWYWZV7NB

Bunun da fiyatı iyi bütçe arttırabilirseniz
Acer modeli çok kafamı kurcaladı akşamdan beri hocam. Hatta dün i5 1240P işlemcili modeli 14.300 liraya satılmış ama bugün indirimi bitmiş moralimi bozdu biraz.

no-name

80+ Silver
Acer modeli çok kafamı kurcaladı akşamdan beri hocam. Hatta dün i5 1240P işlemcili modeli 14.300 liraya satılmış ama bugün indirimi bitmiş moralimi bozdu biraz.
Vallahi hocam biliyor musun aynısını ben de kaçırdım hatta o laptopu atıcaktım fiyatı yükseltmişler diye atmadım, yine de takipte kalalım fiyatı düşerse ben alacağım onu uzun zamandır o fiyattaydı ama bir türlü alamamıştım, tam da ürün sepetimdeydi dedim yarın bakarım bir baktım ki fiyatı artmış.

Hatta @Furkanozr Bilir onunla yazışmıştık bu konuda baya, kendisi o laptopu satın almıştı 14299 iken fiyatı, eğer bir daha indirim düştüğünü görürseniz net onu alın çünkü ben de aynı mühendislik derslerinde yazılımda felan kullanıcam ben de bekliyorum tekrar düşer siye alıcam onu düşerse yoksa daha fiyatların ineceği yok.

tungalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alper
Vallahi hocam biliyor musun aynısını ben de kaçırdım hatta o laptopu atıcaktım fiyatı yükseltmişler diye atmadım yine de takipte kalalım fiyatı düşerse ben alacağım onu uzun zamandır o fiyattaydı ama bir türlü alamamıştım tam da ürün sepetimdeydi dedim yarın bakarım bir baktım ki fiyatı artmış

Hatta @Furkanozr Bilir onunla yazışmıştık bu konuda baya kendisi o laptopu satın almıştı 14299 iken fiyatı, eğer bir daha indirim düştüğünü görürseniz net onu alın çünkü ben de aynı mühendislik derslerinde yazılımda felan kullanıcam ben de bekliyorum tekrar düşer siye alıcam onu düşerse yoksa daha fiyatların ineceği yok
Benimde limit sorunum vardı hocam. Bugün hallettim ve hadi alayım dedim maalesef fiyatı uçmuş. Bende beklesem mi diye düşünüyorum ama bi yandan da yılbaşı sonrası fiyatların daha da artmasından korkuyorum.

no-name

80+ Silver
Benimde limit sorunum vardı hocam. Bugün hallettim ve hadi alayım dedim maalesef fiyatı uçmuş. Bende beklesem mi diye düşünüyorum ama bi yandan da yılbaşı sonrası fiyatların daha da artmasından korkuyorum.
Hocam amazonda şöyle bir özellik var kartınızda para olmasa bile siparişi o an oluşturabiliyorsunuz 24 saat içinde ödemeyi tamamlama hakkı veriyor size eğer 24 saat içinde ödemeyi yaparsanız siparişi onaylıyor yoksa iptal oluyor

tungalp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alper
Hocam amazonda şöyle bir özellik var kartınızda para olmasa bile siparişi o an oluşturabiliyorsunuz 24 saat içinde ödemeyi tamamlama hakkı veriyor size eğer 24 saat içinde ödemeyi yaparsanız siparişi onaylıyor yoksa iptal oluyor
Biliyorum hocamda indirimin bitiş zamanına hiç dikkat etmemiştim. Limiti işini halledip rahat rahat sipariş ederim diye düşünüyordum fırsatı kaçırdık.
Bir de şu ThinkPad'i buldum. 8GB Ram ilave etsem, birde elimde fazla 500GB M.2 SSD var onu takıp kullansam mı diye düşünmedim değil. Sonuçta kendini iş alanında kanıtlamış bir model.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,755
Üyeler
164,903
Son üye
Osman Burak
Top Bottom