Neler Yeni

Ego kartımı kaybettim ne yapmam lazım

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Ego kartımı kaybettim içinde 10tl + abonman var ne yapmam lazım yenisini falanmı çıkarayım.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Balkart?Ben kaybettiğimde gidip yenisini vermișlerdi içindekilerde kaybolduğu için aynı duruyordu.

.RBO.

80+ Silver
Ankara belediye ile ilgili numara vardı ego ile ilgili soru sorabiliyorduk onu ara

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Kızılay'daki Metro İstasyonuna git, oradaki upuzun sıraya gir. Sıra geldiğinde kartımı kaybettim de elinde tc kimliğin olsun. Kimliği ver, adam seni 2-3 dk bekletip yeni kart çıkaracak sana. Eski kartın bloke olacak. 48 saat sonra tekrar oraya gidip aboman aktarmak istiyorum diyeceksin abonmanı akataracaklar. Aradan 48 saat geçmesi gerekiyor.

Ben kartım kırıldığı zaman 36 tl ücret verdim. Abonman aktarma ücreti falan vermedim. Kızılay sana uzaksa Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne den gidebilirsin orada da aynı işlem yapılıyor.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Kızılaya gidip yenisini alacaksın bir cezasıda var

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Ego kartımı kaybettim içinde 10tl + abonman var ne yapmam lazım yenisini falanmı çıkarayım.
1 gün bekleyin bazen birisi bulup şöförlere veya belediyeye teslim ediyor ararlar sizi bulunursa bunun dışında

Öğrenci Ankarakart’ın kaybedilmesi, çalınması ya da kırılması durumunda, Başkent 153 üzerinden ya da Kart İşlem Merkezlerine bizzat başvuru yapılarak yenisi çıkarılabilmektedir. Yeni Öğrenci (İndirimli) Ankarakart çıkarma işleminden 48 saat sonra, öğrencinin bizzat Kart İşlem Merkezlerine başvuru yaparak bakiye ve abonman binişlerini yeni Ankarakart’ına aktarması gerekmektedir.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kızılay'daki Metro İstasyonuna git, oradaki upuzun sıraya gir. Sıra geldiğinde kartımı kaybettim de elinde tc kimliğin olsun. Kimliği ver, adam seni 2-3 dk bekletip yeni kart çıkaracak sana. Eski kartın bloke olacak. 48 saat sonra tekrar oraya gidip aboman aktarmak istiyorum diyeceksin abonmanı akataracaklar. Aradan 48 saat geçmesi gerekiyor.

Ben kartım kırıldığı zaman 36 TL ücret verdim. Abonman aktarma ücreti falan vermedim. Kızılay sana uzaksa Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne den gidebilirsin orada da aynı işlem yapılıyor.
kartımda ne varsa aynısı geri yeni aldığıma gelicekmi ?

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
Yeni kart aldıktan 48 saat sonra tekrar oraya gidip sıraya girip eski kartımdaki bakiyeyi ve abonmanı geçirmek istiyorum diyeceksin. Aynısı gelir kartına
internetten başvuru yaptım kartı bloke ettim yenisini yolicaklarmış eve

bazen otobüs değişim yerlerinde terminal gibi bir yer varsa oraya bırakıyorlar yoksa ego genel müdürlüğünde kayıp bölümü var o da olmazsa yenisini çıkartacaksın

Top Bottom