Tamam işte kendini buna adapte et duzelirsin ergenlik ile alakalı da olabiliyor kendini üstün gorme felan.Hiç bişey başarmadım saçma sapan bir egom var. Bunu çözmeye çalışıyorum
Keşke benimde bunun çeyreği kadar öz güvenim olsa yaArkadaşlar seviyesinde bir egom vardı, fakat artık baya aşmış bir durumda. Biri benle konuşmaya başladığında konuşmayı hemen bitirmek istiyorum. Çünkü benle konuşan kimseyi benle konuşmaya layık görmüyorum. Baya saçma bi hal aldı nasıl vazgeçerim bundan
Benim de yarın la 27 EylülHayır teraziyim, hatta 2 gün sonra doğum günüm
Askere git 7 güne kalmaz ego da kalmaz.Arkadaşlar seviyesinde bir egom vardı, fakat artık baya aşmış bir durumda. Biri benle konuşmaya başladığında konuşmayı hemen bitirmek istiyorum. Çünkü benle konuşan kimseyi benle konuşmaya layık görmüyorum. Baya saçma bi hal aldı nasıl vazgeçerim bundan
Aynen askerde hayvan yerine konulunca ne ego kalır ne bişey.Askere git 7 güne kalmaz ego da kalmaz.
Yerine göre değişir de şuan insanlara daha iyi davranılıyor ama orada olmanın psikolojisi başka o yeterli gelir zaten.Aynen askerde hayvan yerine konulunca ne ego kalır ne bişey.
Bence böyle devam et. Hatta insanlara da bunu söyle. Seninle konuşmaya çalışanlara, "Sen kimsin ki benimle konuşma cesaretini gösterebiliyorsun?" de. Bir gün temiz bir dayak yiyince ego falan kalmaz.Arkadaşlar seviyesinde bir egom vardı, fakat artık baya aşmış bir durumda. Biri benle konuşmaya başladığında konuşmayı hemen bitirmek istiyorum. Çünkü benle konuşan kimseyi benle konuşmaya layık görmüyorum. Baya saçma bi hal aldı nasıl vazgeçerim bundan