Neler Yeni

Egomu Nasıl Kırarım??

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Captain Pricee

80+ Bronze
Sorununu çözemem büyük egom var insanlara yardım edemiyorum

Doğuhan

80+ Silver
Arkadaşlar seviyesinde bir egom vardı, fakat artık baya aşmış bir durumda. Biri benle konuşmaya başladığında konuşmayı hemen bitirmek istiyorum. Çünkü benle konuşan kimseyi benle konuşmaya layık görmüyorum. Baya saçma bi hal aldı nasıl vazgeçerim bundan
Keşke benimde bunun çeyreği kadar öz güvenim olsa ya

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,296
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Arkadaşlar seviyesinde bir egom vardı, fakat artık baya aşmış bir durumda. Biri benle konuşmaya başladığında konuşmayı hemen bitirmek istiyorum. Çünkü benle konuşan kimseyi benle konuşmaya layık görmüyorum. Baya saçma bi hal aldı nasıl vazgeçerim bundan
Askere git 7 güne kalmaz ego da kalmaz.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,296
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bence böyle devam et. Hatta insanlara da bunu söyle. Seninle konuşmaya çalışanlara, "Sen kimsin ki benimle konuşma cesaretini gösterebiliyorsun?" de. Bir gün temiz bir dayak yiyince ego falan kalmaz.

Top Bottom