Neler Yeni

Egomu Nasıl Kırarım??

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Egolu birisine çok zor gelir bu tabi ama bir şekilde kendini değiştirmen lazım hocam. Bu şekil hayatta işin zor.
Buna iki tane yalatıvercen elinin tersiyle, dinlene dinlene dövcen. Ben değerliyim dedikce vura vura incilerini yere saçıcan. Bak bakayım gayış gibi esnek oluyor mu olmuyormu ondan sonra. 🤣 anlatırken rahatladım.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Buna iki tane yalatıvercen elinin tersiyle, dinlene dinlene dövcen. Ben değerliyim dedikce vura vura incilerini yere saçıcan. Bak bakayım gayış gibi esnek oluyor mu olmuyormu ondan sonra. 🤣 anlatırken rahatladım.
Gece gece güldürdün beni hocam. Allah'ta seni güldürsün :D

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gece gece güldürdün beni hocam. Allah'ta seni güldürsün :D
Evde terlikle dayak yiyen adamdaki şekillere bak hele sen. Önce holde terlikten kaçmayı öğren, sonra egona bakarız. 🤣

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hala seninle konuşuyorlarsa o arkadaşları tebrik etmek istiyorum
Arkadaşlarıma karşı böyle değilim, ayriyeten ben sorunumu çözmek için konu açtım. Böyle mesajlar yazmazsanız mutlu olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evde terlikle dayak yiyen adamdaki şekillere bak hele sen. Önce holde terlikten kaçmayı öğren, sonra egona bakarız. 🤣
Donanım Arşivi Forum'da olduğunun farkındamısın

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlarıma karşı böyle değilim, ayriyeten ben sorunumu çözmek için konu açtım. Böyle mesajlar yazmazsanız mutlu olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Donanım Arşivi Forum'da olduğunun farkındamısın
Egomu nasıl kırarım ? Etrafındakiler seni fiili olarak kırınca düzeleceksin merak etme. Ben nerde olduğumu biliyorum. Kasma sen

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Sana fikir verirdim ama layık değilsin. Şaka maka psikoloğa git.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Top Bottom