BurakBrllr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Konuyu okudum mesajı gördüm bastım kahkahayıBen herkesten değerliyim
Adamlar egonu kırmaya çalışıyorlar sen hala ego yapıyorsun
Konuyu okudum mesajı gördüm bastım kahkahayıBen herkesten değerliyim
Egolu birisine çok zor gelir bu tabi ama bir şekilde kendini değiştirmen lazım hocam. Bu şekil hayatta işin zor.Adam ben değersizim de diyor, bunu yapamam
Buna iki tane yalatıvercen elinin tersiyle, dinlene dinlene dövcen. Ben değerliyim dedikce vura vura incilerini yere saçıcan. Bak bakayım gayış gibi esnek oluyor mu olmuyormu ondan sonra. anlatırken rahatladım.Egolu birisine çok zor gelir bu tabi ama bir şekilde kendini değiştirmen lazım hocam. Bu şekil hayatta işin zor.
Gece gece güldürdün beni hocam. Allah'ta seni güldürsünBuna iki tane yalatıvercen elinin tersiyle, dinlene dinlene dövcen. Ben değerliyim dedikce vura vura incilerini yere saçıcan. Bak bakayım gayış gibi esnek oluyor mu olmuyormu ondan sonra. anlatırken rahatladım.
?Buna iki tane yalatıvercen elinin tersiyle, dinlene dinlene dövcen. Ben değerliyim dedikce vura vura incilerini yere saçıcan. Bak bakayım gayış gibi esnek oluyor mu olmuyormu ondan sonra. anlatırken rahatladım.
Hala seninle konuşuyorlarsa o arkadaşları tebrik etmek istiyorumBiri benle konuşmaya başladığında konuşmayı hemen bitirmek istiyorum.
Evde terlikle dayak yiyen adamdaki şekillere bak hele sen. Önce holde terlikten kaçmayı öğren, sonra egona bakarız.Gece gece güldürdün beni hocam. Allah'ta seni güldürsün
Arkadaşlarıma karşı böyle değilim, ayriyeten ben sorunumu çözmek için konu açtım. Böyle mesajlar yazmazsanız mutlu olurumHala seninle konuşuyorlarsa o arkadaşları tebrik etmek istiyorum
Donanım Arşivi Forum'da olduğunun farkındamısınEvde terlikle dayak yiyen adamdaki şekillere bak hele sen. Önce holde terlikten kaçmayı öğren, sonra egona bakarız.
Egomu nasıl kırarım ? Etrafındakiler seni fiili olarak kırınca düzeleceksin merak etme. Ben nerde olduğumu biliyorum. Kasma senArkadaşlarıma karşı böyle değilim, ayriyeten ben sorunumu çözmek için konu açtım. Böyle mesajlar yazmazsanız mutlu olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Donanım Arşivi Forum'da olduğunun farkındamısın
Psikopata gitmeli bence, iyice yumuşamalı. Dere kenarında kayaya vurularak yıkanan atletler gibi.Psikoloğa gitmeyi deneyebilirsin.
Öldüreceksin reis sakin ol.Sana fikir verirdim ama layık değilsin. Şaka maka psikoloğa git.