Egzoz fanın yoksa, oraya tak derim
1 adet egzoz fanım mevcut.Egzoz fanın yoksa, oraya tak derim
Hiç fark edeceğini sanmıyorum, hangisi daha şık durursa oraya tak.
Ama aklımda şöyle bir soru var, şimdi önden gelen soğuk hava işaretlediğim yerden egzoz fan aracılığıyla geri çıkar mı?Hiç fark etmez. Belki arkada bir tık daha iyi olur.
İyi bir hava sirkülasyonu olmayacaktır1 adet egzoz fanım mevcut.
Ama aklımda şöyle bir soru var, şimdi önden gelen soğuk hava işaretlediğim yerden egzoz fan aracılığıyla geri çıkar mı?
Fazla etkisi olmayacak, istediğin yere tak.1 adet egzoz fanım mevcut.
Ama aklımda şöyle bir soru var, şimdi önden gelen soğuk hava işaretlediğim yerden egzoz fan aracılığıyla geri çıkar mı?
Çünkü önden gelen hava, direk arkadan rahatlıkla çıkar ama üste takarsan, daha kötü olur, egzoz fanın yoksa tak varsada üste tak, üst tarafta çok iş yapıyor bu arada, ama bir egzoz fan etmezNeden?
Sıcak hava yapısı gereği yukarı çıkma eğilimindedir.Çünkü önden gelen hava, direk arkadan rahatlıkla çıkar ama üste takarsan, daha kötü olur, egzoz fanın yoksa tak varsada üste tak, üst tarafta çok iş yapıyor bu arada, ama bir egzoz fan etmez
İkinide dene, sıcaklıkları ölç ama arkada daha iyi duracağını düşünyorum şahsenSıcak hava yapısı gereği yukarı çıkma eğilimindedir.
Yazdılar technopat ta
Yok üstü kastettim, sen en iyisi iki tarafada bağla kafandaki tüm sorular çözülürHe hocam siz öne takarsanız
dediniz.
Arkayı kast etmediniz demi?