john
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 613
- İsim
- john
- İlgilendiği Kategoriler
- Sıcak Fırsatlar.
artic p12 yi gördüm fakat fiyatı aşırı pahalı geldi biliyorum bu fanın performansı çok iyi ama biraz daha uygun fiyata aynı özelliklerde var mıdır bildiğiniz egzoz fanı bu arada 2 tane almayı düşünüyorum yukarı takıcam kasanın içindeki havayı dışarı atması için çünkü kullandığım kasanın hava akışıda yok , belki ekran kartının yaptığı sıcaklık düzelir diye maalesefki vento vg04f modeli
şunu gözüme kestirdim ama buda 1400rpm max şuan ki tek olan egzoz fanım da 1400 rpm ama pek işede yaramıyo gibi :
fanın resmi de bu :
şunu gözüme kestirdim ama buda 1400rpm max şuan ki tek olan egzoz fanım da 1400 rpm ama pek işede yaramıyo gibi :
Arctic F12 PWM, 120mm 4Pin PWM, 1350 RPM, Siyah Kanat Siyah Çerçeve Kasa Fanı (AR-ACFAN00203A) | Teknobiyotik
LONG SERVICE LIFE The Fluid Dynamic Bearing comes with an oil capsule that avoids lubricant leakage. Thus this bearing is as quiet as a sleeve bearing but comes with a significantly higher service life PERFECT CASE FAN REGULATION WITH PWM The PWM function allows the motherboard to...
www.teknobiyotik.com
fanın resmi de bu :