Neler Yeni

Çözüldü✓ egzoz fanı almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
artic p12 yi gördüm fakat fiyatı aşırı pahalı geldi biliyorum bu fanın performansı çok iyi ama biraz daha uygun fiyata aynı özelliklerde var mıdır bildiğiniz egzoz fanı bu arada 2 tane almayı düşünüyorum yukarı takıcam kasanın içindeki havayı dışarı atması için çünkü kullandığım kasanın hava akışıda yok , belki ekran kartının yaptığı sıcaklık düzelir diye maalesefki vento vg04f modeli

şunu gözüme kestirdim ama buda 1400rpm max şuan ki tek olan egzoz fanım da 1400 rpm ama pek işede yaramıyo gibi :

fanın resmi de bu :
1624482240500.png

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Beyaz istersen:
alırsam siyahını alicam çok iyiymiş özellikleriyle fiyatı :) teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde bir şey sorcam bu site güvenilir midir yorumlar iyi gibi ama genede hiç alışveriş yapmadığım birde ilk defa duyduğum için

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
alırsam siyahını alicam çok iyiymiş özellikleriyle fiyatı :) teşekkür ederim

birde bir şey sorcam bu site güvenilir midir yorumlar iyi gibi ama genede hiç alışveriş yapmadığım birde ilk defa duyduğum için
Güvenilir. ID Cooling'in resmi distribütörü. Forumdan da birçok kişi alışveriş yapıp memnun kaldı.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

@Evil Belief bir şey sorcam ben bu fanlardan 3 tane alıcamda anakarttan bağlantı yapıp hepsini kontrol etmek istiyorum şöyle bir şey buldum ama acaba benim aklımdaki mantıkla mı çalışıyor yardımcı olur musun bilgin varsa birazcık​

aklımdaki şey mesela şu 4pin e bağlı olan fana göre mi hız alıyor diğer 3 pin ? veya bunu ayrı yapabilmem için başka ürünler yok mu ben baktım genelde 1 tane 4 pin diğerleri 3 pin :/

Ekler

• çoklayıcı.png
    çoklayıcı.png
    90.6 KB · Hit: 47

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

@Evil Belief bir şey sorcam ben bu fanlardan 3 tane alıcamda anakarttan bağlantı yapıp hepsini kontrol etmek istiyorum şöyle bir şey buldum ama acaba benim aklımdaki mantıkla mı çalışıyor yardımcı olur musun bilgin varsa birazcık​

aklımdaki şey mesela şu 4pin e bağlı olan fana göre mi hız alıyor diğer 3 pin ? veya bunu ayrı yapabilmem için başka ürünler yok mu ben baktım genelde 1 tane 4 pin diğerleri 3 pin :/

Bu ürün daha iyi, genelde forumda önerilen de bu.
PWM verisini anakarttan alıyor. Gücü ise molex kabloyla PSU'dan alıyor.
Alacağınız fan 4 pinli zaten. Onları toplam 5 taneye kadar takıp kontrol edebiliyorsunuz.
Benim bildiğim bu şekilde.

Keptın

80+ Silver

4 pine bağlı hız almıyor tam hız dönüyor 3 pinli olanlar, o kandırmacaya inanıp bende almıştım. Anakartın özellik olarak varsa, biosundan 3 pin kontrol edebiliyorsun. DC diye geçer. Anakart veya cpu sıcaklığına göre voltaj verir, hızı ona göre ayarlar.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

Bu ürün daha iyi, genelde forumda önerilen de bu.
PWM verisini anakarttan alıyor. Gücü ise molex kabloyla PSU'dan alıyor.
Alacağınız fan 4 pinli zaten. Onları takıp kontrol ediyorsunuz.
Benim bildiğim bu şekilde.
peki benim attığımdada bütün fanları kontrol edebilir miyim bu linkteki güzel fakat fiyatı da güzel :) alacağım fandan daha pahalı :d

4 pine bağlı hız almıyor tam hız dönüyor 3 pinli olanlar, o kandırmacaya inanıp bende almıştım. Anakartın özellik olarak varsa, biosundan 3 pin kontrol edebiliyorsun. DC diye geçer. Anakart veya cpu sıcaklığına göre voltaj verir, hızı ona göre ayarlar.
ben ona baktım da bende yok o ayar :/

Ekran görüntüsü 2021-06-25 172710.png

şunun full 4 pin çıkışlısı neden yok acaba bilginiz var mı ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
peki benim attığımdada bütün fanları kontrol edebilir miyim bu linkteki güzel fakat fiyatı da güzel :) alacağım fandan daha pahalı :d

ben ona baktım da bende yok o ayar :/
Galiba edemezsiniz. Anakarta PWM'den bağladık diyelim, 1 tane 4 pin girişi var, diğerlerine takılacak yer kalmadı.
Anakartınız kaç girişe kadar destekliyor?

Bilgili birkaç hocayı etiketleyeyim, tam doğru bilgi almış ol.
@Selman Karaa @5x_d4emon @06ankaralı @RevDeisDou @keremcnsz24 @DA-MD2 @Psyduck @Emirhandkee

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

Keptın

80+ Silver

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Alacağın fanlar 4 pin ise alabilirsin kabloyu. 4 pini olanları 3 pinli girişe takabilirsin sorun olmaz.
yok onu anladım biliyorum ama ben hızını ayarlamak istiyorum sıkın tı orda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,944
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom