Yardım Egzoz fanım boşta kaldı

Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar merhaba bugün yeni kasam geldi her şey tamam fakat egzoz fanını bağlayacak yer bulamadım kasanın içinden fan çoklayıcı çıktı ancak ön panelleri 3 adet fana yetiyor.anakart üzerinde sys fan 2 diye bir çıkış var fakat 2 pinli egzoz fanını takınca da güç vermiyor.nasıl çözebilirim bu durumu?

Arkadaşlar merhaba bugün yeni kasam geldi her şey tamam fakat egzoz fanını bağlayacak yer bulamadım kasanın içinden fan çoklayıcı çıktı ancak ön panelleri 3 adet fana yetiyor.anakart üzerinde sys fan 2 diye bir çıkış var fakat 2 pinli egzoz fanını takınca da güç vermiyor.nasıl çözebilirim bu durumu?
benim egzoz fanı psu ya bağlı öyle olması lazım değil mi ?

Pusuya nasıl bağlı benim psuda bağlayabileceğim herhangi bi pin yok

boş pinler vardı bende soketle uyumlu bağladım birine ben öyle çalıştırdım bi kere daha bak istersen

o dediğin yer 3 pinli olması lazım 2 şekilde de denedin mi

Şöyle hocam

Ekler

• 20251106_222732.webp
    20251106_222732.webp
    875.8 KB · Hit: 7
Geri