Neler Yeni

EGZOZ SUSTURUCU İPTALİ

Endrgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ender
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Arabalar,
arkadaşlar 2016 1.2 tsi aracım var yazılımlı çok memnunum yaklaşık 3 yıldır böyle kullandım ama artık biraz tatlı bir ses istiyorum.

yakın zamanda susturucu iptali yapan oldu mu fiyatlar nedir ? downpipe çekmek istemiyorum muayene sıkıntı oluyor zaten katalizör yazılımla iptal.

son susturucu tek başına iptal etsem maaliyeti ne olur ses tatmin eder mi yaptıranlar varmıdır aranızda ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Katalizör yazılımla iptal olmazki ya içi boşaltılır yapa komple sökülüp düz boru çekilir oda downpipe demek zaten. Egzoz muayneleri özel yerlerde yapılabiliyor o yüzden sorun pek çıkarmıyorlar. He normal TÜV e gidince orda kat görmeyince sorun olurmu bilmiyorum.

Susturucu iptali ile düz boru çekersen epey sesli olucak ve kapatamicaksın, buda sürekli gürültülü gezmen ve bolca ceza, laf yemen demek.

Varex sistemlerden yapabilirsin aç kapa olan şekilde, ama tavsiyem araca özel üretilmiş belkli yurt dışından gelen belki ülkede olan TÜV ve kurallara uygun spor susturucular. Böylece ses tatlı olur millet rahatsız olmaz. Öbür türlü legale karşı tavsiyemiz değildir tabii :).

Top Bottom