Neler Yeni

Ehliyet derslerde denetim var mı ?

theraven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Rıfat Osanmaz
Merhabalar başlıkta yazdığım gibi ehliyet için sürücü kursuna kayıt oldum ilk başta 2 haftalık yazılı ders alacakmışız ve sonrasında sınav varmış ama derslere girebilecek vaktim olmuyor genel olarakta bildiğim şeyler zaten sınavdan geçebileceğimi düşünüyorum ama orda denetim olduğundan bahsettiler bana çok inandırıcı gelmedi yakın zamanlarda ehliyet alanlara soruyorum yazılı derslerde denetim oluyor mu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Ben hiçbir derse gitmedim ve sorun çıkmadı. Sınav güzergahının öğrenmek için sadece 1 2 tane direksiyon dersine girmiştim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,606
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben hiçbir derse girmedim önceki yıllarda çıkmış soruları ve benzer konulara öyle az buçuk baktım sınava yakın 94 aldım

Knispel

80+ Bronze
Merhabalar başlıkta yazdığım gibi ehliyet için sürücü kursuna kayıt oldum ilk başta 2 haftalık yazılı ders alacakmışız ve sonrasında sınav varmış ama derslere girebilecek vaktim olmuyor genel olarakta bildiğim şeyler zaten sınavdan geçebileceğimi düşünüyorum ama orda denetim olduğundan bahsettiler bana çok inandırıcı gelmedi yakın zamanlarda ehliyet alanlara soruyorum yazılı derslerde denetim oluyor mu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Yok öyle bir şey derslere gitmene gerek yok yani denetim falan olmuyor. Fakat direksiyon derslerine gitmeni tavsiye ederim güzergahları ve rutinleri anlamak lazım.

abcdefg1234

80+ Silver
Tüm sürücü kursları denetim oluyor diyor ama çevremde denk gelen hiç olmadı. Yazılı derslerin yarısınada gitmemiştim bir sorun olmadı

SametSW

80+ Bronze
bizimki denetim oluyor demişti hatta bizi erken bırakıyordu normalde bu 3 günde gelebilir diye bırakmamıştı erkenden ve cidden de 3. günde gelmişti denetimci olmayanların listesini aldı gitti

Top Bottom