Neler Yeni

Ehliyet kursundan indirim istemek

wruno

80+
Ehliyet kursu hakkinda birkac soru sormak istiyorum. Oncelikle ben arac kullanmayi genel olarak biliyorum. Park etmek, donus yaparken konumunu tam ayarlayamamak, bir yere aracin sigip sığmayacagini kestirememek gibi birkaç konuda sıkıntı yasiyorum. Dolayisiyla surus eğitimlerinde ben biliyorum deyip derslerde azalmaya ve fiyatta indirim isteme gibi bir hakkim var mı? Ayni sekilde yazili sınav icinde ders istemiyorum deyip indirim isteyebilir miyim? Ozellikle surus derslerinde azalmaya gitmek islerine geliyor diye biliyorum ama bunu daha once kullanıp da indirim alabilen oldu mu? Son olarak da tum bunlari yapamayacagimi varsayarsak kurslarda ortalama fiyat nedir en son bir kursa sordugumda nakit 6500 istemisti.

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
Ehliyet kursu hakkinda birkac soru sormak istiyorum. Oncelikle ben arac kullanmayi genel olarak biliyorum. Park etmek, donus yaparken konumunu tam ayarlayamamak, bir yere aracin sigip sığmayacagini kestirememek gibi birkaç konuda sıkıntı yasiyorum. Dolayisiyla surus eğitimlerinde ben biliyorum deyip derslerde azalmaya ve fiyatta indirim isteme gibi bir hakkim var mı? Ayni sekilde yazili sınav icinde ders istemiyorum deyip indirim isteyebilir miyim? Ozellikle surus derslerinde azalmaya gitmek islerine geliyor diye biliyorum ama bunu daha once kullanıp da indirim alabilen oldu mu? Son olarak da tum bunlari yapamayacagimi varsayarsak kurslarda ortalama fiyat nedir en son bir kursa sordugumda nakit 6500 istemisti.
Öyle bir indirim yapacaklarını sanmıyorum ama yine de bi şansını dene istersen. Fiyatlar en son 12k civarinda idi diye biliyorum

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Mertol
O dersleri vermek zorundalar diye biliyorum. Bi şansınızı deneyin ama indirim yapacaklarını sanmıyorum. Ben ocak ayında başladım derslere her şeyiyle birlikte yaklaşık 9kya geldi

Rulep

80+ Gold
Yazılı sınavın dersleri zorunlu hatta müfettiş denetlemeye geliyor 2 kere yok yazılırsan tekrar baştan yazılıyorsun diye biliyorum 14 saat direksiyon dersleri azalmaya indirim verirler mi bilemem

melidoas6

80+ Silver
Tanıdığın varsa onlar yapar onun dışında bekleme maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu ekonomide ehliyet almak bile büyük masraf

Mert

80+ Silver
O fiyatlar yasal olarak alman gereken minimum ders saati için geçerli zaten. Buna binaen indirim yapmazlar.

TRSTEADY

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre
2021 de 4250tl maaş alıyordum 3000tl paraya çıkarmıştım ehliyeti vay be. ben çevremdeki kursları arayıp fiyat sormuştum öyle gitmiştim 500tl fark vardı. arayıp fiyat sormakta fayda var. derslere gelirsek zorunlu almalısın ve parasını vermelisin. ben teorik derslere katılmamıştım parasını da vermiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,389
Üyeler
168,620
Son üye
freezy3536
Top Bottom