Yardım Ehliyet Öncesi Sürüş Eğitimi..

Necip5270392

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
114
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..

Şimdi Evde Tek Ehliyeti Olan Benim.. Kardeşim Ve Annem Ehliyet Almak İstiyor Ama Yapamam Edemem Diye Çekiniyorlar Kendilerine Güvenemiyorlar.. Hem Bir Tecrübe Hem De Bir (Korkaklık) Çekiniklik Atma İçin Bir Simulasyon Vsr önerir misiniz?..

Hocam klasik Assetto Corsa ve ETS2 var. direksiyon seti olursa belki direksiyon hakimiyetleri artar. ancak gerçekle simülasyon arasında, simülasyon ne kadar gerçekçi olursa olsun gerçek olmadığını bildiğin için çok fark oluyor. Tavsiyem boş trafiğe kapalı bir alanda sabırlıca en azından kalkış eğitimi vermeniz, bi nebze olsun cesaret verir belki. Tecrübe aslında yolda kazanılır ama ben zamanında kullanmayı öğrenirken köy yolunda ceza yemiştim yüklü bir miktar. O yüzden kursta öğrenmekten başka şansı yok.

Şimdi Evde Tek Ehliyeti Olan Benim.. Kardeşim Ve Annem Ehliyet Almak İstiyor Ama Yapamam Edemem Diye Çekiniyorlar Kendilerine Güvenemiyorlar.. Hem Bir Tecrübe Hem De Bir (Korkaklık) Çekiniklik Atma İçin Bir Simulasyon Vsr önerir misiniz?..
3 pedallı ve vites kutulu direksiyon setlerinden birine sahipseniz sürüşü öğrenecekleri en iyi oyun Asettoda yan vermektir (ŞAKA) https://store.steampowered.com/app/493490/City_Car_Driving/ bu oyunun üstüne tanımam

Hocam sürücü kursları direksiyon derslerinde herşeyi öğretiyorlar zaten ki araba kullanmak simülasyona falan da benzemez oyun değildir yani ders hocaları hazır olmadan da direksiyon sınavına sokmaz,yapamayacaklarsa ehliyet almasın yanlış anlama beni bu cümlemden dolayı 😊

Hocam klasik Assetto Corsa ve ETS2 var. direksiyon seti olursa belki direksiyon hakimiyetleri artar. ancak gerçekle simülasyon arasında, simülasyon ne kadar gerçekçi olursa olsun gerçek olmadığını bildiğin için çok fark oluyor. Tavsiyem boş trafiğe kapalı bir alanda sabırlıca en azından kalkış eğitimi vermeniz, bi nebze olsun cesaret verir belki. Tecrübe aslında yolda kazanılır ama ben zamanında kullanmayı öğrenirken köy yolunda ceza yemiştim yüklü bir miktar. O yüzden kursta öğrenmekten başka şansı yok.
Arabamız Yok Malesefkine Ama Alma Arefesindeyim.. Amaç Pedallar Hangileri Vites Atma Dönüşlerde Sinyal Yakma Alışkanlığı Gibi Şeylere Alıştırmak..

Vitesli ve 3 Pedallı bir sistemde city car driving öğretici olur zaten içinde aşama aşama ehliyet kuralları yer alıyor son aşamada free şekilde map tour
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dalga geçmek için yazmadım yani realistic bir oyun debriyajı yarım basıp arabayı stop ettirince baştan başlatıyor kanser biraz alışana kadar o yüzden tam bir simulasyon :D

Ne gerek var masrafa anlamadım. Hiç bi simulasyon trafiğe çıkma cesareti vermez. Trafiğe kapalı alan veya boş pazar yeri vs varsa orda korkuyu atar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arabamız Yok Malesefkine Ama Alma Arefesindeyim.. Amaç Pedallar Hangileri Vites Atma Dönüşlerde Sinyal Yakma Alışkanlığı Gibi Şeylere Alıştırmak..
Araba yoksa sim parasını araba masrafı için kenarda tut. Şu trafikte kimse araba sürmeyi ekrandan öğrenmemiştir

Aynı durumdayım kullanmayı hiç bilmiyorum yazılmayada korkuyom alamam diye o kalkarkenki debriyajı ayarlamak ah ahh araba da yok çalışamıyorum napcaz böyle..

hocam simülasyona falan gerek yok ekstra ders alabilirsiniz kurslardan. bilgisayar başında herhangi bişey öğrenemezsiniz o şekilde en fazla instada kurs hocalarının hesapları oluyor onları takip edip en azından ne yapacağını teorikte olsa anlayabilir. onun haricinde saçma sapan simülasyon olacak diye masraf yapmayın trafiğe çıkmak bilgisayar başında oturmayla olmaz.

Simülasyon ile gerçek hayat çok alakasız maalesef

Hocamlar İyi Güzel Diyonuz Katılıyorum Ama Olay Trafiğe Çıkmak Değil.. Arabayı Sürmeye Bile Cesareti Olmayan Ve Başaramam Diyen 2 Kişiye (Ama Ehliyet Alacaklar Sözde) Bir Nebze De Olsa Cesaret Kazandırmak Ve Aslında Araç Sürmenin O Kadar Da Zor Bişey Olmadığını Ve Aslında Telefon Kullanmak Gibi Bişey Olduğunu Göstermek Ayrıca Önceden De Dediğim Gibi Dönüşte Sinyal Yakma Yada Vites Atacağı Zaman Vitese Bakmadan Atmak Gibi Durumları Refleks Olarak Sağlamak İçin İstiyorum.. Zaten Trafiğe Çıkmak Ve Tırafikte Araç Kullanmayı Kursta Elbet Öğrenecektir, Olmadı Ek Derslerle Beraber Falan..Bir Nevi Okula Gitmeden Önce Anaokulu, Kreş Yada Oryantasyon Eğitimi Vsr Gibi Düşünebilirsiniz..

Son düzenleme:
Geri