Komisyonlara göre değişiyor. Bize L park, paralel park ve 25 metre geri gelmenin hepsinde yaktırıyorlardı. Direksiyon hocana sorman daha doğru olur. Geçmiş sınavlara göre sana bilgi verir.abilerim ablalarım ehliyet sınavında 25m geri geri giderken hariç dörtlü yakılıyor mu işte paralel parkta komisyon inerken binerken L parkta yine aynı şekilde
Paralel de girerken sağ çıkarken sol L parkta yine aynı yönüne göre ben öyle yaptım şahsenabilerim ablalarım ehliyet sınavında 25m geri geri giderken hariç dörtlü yakılıyor mu işte paralel parkta komisyon inerken binerken L parkta yine aynı şekilde
Haziranda aldım ve hatırladığım kadarıyla ben 25m geri de bile dörtlü yakmadım hiç. Hani hoca da öyle bişe demedi komisyonda sıfır hata ile geçtin demişti. Sana dörtlü yakıldığını kim söyledi ki?abilerim ablalarım ehliyet sınavında 25m geri geri giderken hariç dörtlü yakılıyor mu işte paralel parkta komisyon inerken binerken L parkta yine aynı şekilde
hocam şimdi benim cumartesi sınavım var hoca garip biriydi çok fazla ilgili değildi kaput içi araç içi bagaj içini sadece ilk ders ve son ders benim isteğim doğrultusunda yaptırdı dörtlü yakacaksın falan bir şey demedi geçmiş bir arkadaşıma sorunca o dörtlü yaktım falan dedi bende ondan sormak istedimKomisyonlara göre değişiyor. Bize L park, paralel park ve 25 metre geri gelmenin hepsinde yaktırıyorlardı. Direksiyon hocana sorman daha doğru olur. Geçmiş sınavlara göre sana bilgi verir.
hocam bana yeni alan arkadaşım yaktığını söyledi ama hoca hiç yakacaksın falan demediHaziranda aldım ve hatırladığım kadarıyla ben 25m geri de bile dörtlü yakmadım hiç. Hani hoca da öyle bişe demedi komisyonda sıfır hata ile geçtin demişti. Sana dörtlü yakıldığını kim söyledi ki?
Hangi şehirde girecekseniz youtube üzerinden güzergah videosunu bulabilirseniz belki yardımcı olur. En kötü sınava girmeden teyit amaçlı sorarsın.hocam şimdi benim cumartesi sınavım var hoca garip biriydi çok fazla ilgili değildi kaput içi araç içi bagaj içini sadece ilk ders ve son ders benim isteğim doğrultusunda yaptırdı dörtlü yakacaksın falan bir şey demedi geçmiş bir arkadaşıma sorunca o dörtlü yaktım falan dedi bende ondan sormak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bana yeni alan arkadaşım yaktığını söyledi ama hoca hiç yakacaksın falan demedi
hocam bende hoca hiç dörtlü yaktırmadı sinyallere çok dikkat et dedi ama sizin dörtlü yakanlar çıkınca bende şaşırdımkurs hocan simülasyon yaptırmadı mı? komisyondakileri almak için durduğumda, geri geri giderken, rampa yokuş çıkarken, park yaparken kısacası neredeyse her aşamada yaktım dörtlüleri
ankarada gireceğim hocamHangi şehirde girecekseniz youtube üzerinden güzergah videosunu bulabilirseniz belki yardımcı olur. En kötü sınava girmeden teyit amaçlı sorarsın.